Full HD erittäin ohut LED-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pft630_12/40pft630_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Full HD erittäin ohut LED-TV

  Full HD erittäin ohut LED-TV

  6300-sarjan Full HD -TV ja Perfect Pixel HD tuottavat sulavan, selkeän ja eläväisen kuvanlaadun. Oikeat materiaalit, ohut rakenne ja ainutlaatuiset toiminnot, kuten Ambilight, tekevät siitä myös kauniin katsella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

6000 series Full HD erittäin ohut LED-TV

102 cm (40"), Full HD -LED-TV, DVB-T/T2/C 40PFT630/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Full HD erittäin ohut LED-TV

Ambilight kahdella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa molemmilta reunoilta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Rakastamasi elokuvat eivät pääse oikeuksiinsa ilman laadukasta kuvaa. Natural Motion -tekniikka vähentää liikkeen tärinää, joten voit nauttia sulavasta liikkuvasta kuvasta. Elokuvat kuvataan tavallisesti 24 kuvan sekuntinopeudella, jolloin kuva voi täristä. Natural Motion -tekniikka kaksinkertaistaa kuvien määrän 50 kuvaan sekunnissa. Tuloksena on entistä terävämpi ja sulavampi kuvanlaatu.

 • Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Erityinen ohjelmisto analysoi kuvan ja säätää sen 6 400 eri kuva-aluetta. Näin kuvien kontrasti tehostuu ja visuaalisesta elämyksestä tulee entistä todentuntuisempi.

 • Moderni muotoilu täydentää nykyaikaisen sisustuksen

  Suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen sisustuksen vaatimukset. Ansaitset television, joka näyttää upealta silloinkin, kun virta on katkaistu.

 • Leikkisän geometrinen jalusta

  Tyylikkään korkeakiiltoinen hopeanvärinen jalusta yhdistettynä erittäin ohueen ja viistosti muotoiltuun jalustan runko-osaan sopii saumattomasti mihin tahansa moderniin sisustukseen.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Jatkoimme palkittujen tuotteiden pitkää perinnettä ja veimme teräväpiirtokuvanlaadun uudelle tasolle. Philips Perfect Pixel HD Engine tarjoaa veitsenterävän kuvanlaadun. Entistä täyteläisemmät värit syvimmästä mustasta kirkkaimpaan valkoiseen sekä luonnolliset ihon sävyt herättävät yksityiskohdat eloon uskomattomalla tavalla.

 • Super Resolution -tekniikka parantaa kuvanlaatua kaikilla kuva-alueilla

  Super Resolution parantaa kuvan terävyyttä TV-ruudun kaikilla kuva-alueilla. Koko ruudun kattavan kuvan parannuksen lisäksi se myös korostaa pieniä yksityiskohtia ja analysoi värejä. Tuloksena on luonnollisen eläväinen kuvanlaatu.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita