Riippuvalaisin

  Riippuvalaisin

  Valo luo ihmemaan

  Pienille satulinnoista haaveileville prinsessoille Philips KidsRoom Princess -riippuvalaisin on unelmien täyttymys, joka saa mielikuvituksen laukkaamaan. Fuksian sävyinen, tyylikäs valaisin sopii kauniisti pienen tytön huoneeseen. Laadukas lämmin valo rohkaisee lasta mielikuvitusretkille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myKidsRoom Riippuvalaisin

Prinsessat, vaaleanpunainen 415942816 Etsi samanlaisia tuotteita

Valo luo ihmemaan

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Mukana aina Philips-polttimo

  Mukana aina Philips-polttimo

  Saat parhaan valaistustuloksen käyttämällä valaisimen mukana toimitettuja energiatehokkaita Philips EcoLamp -polttimoita.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Se on myös turvallinen lapsille: se on tukeva, tuntuu viileältä ja on maalattu myrkyttömällä maalilla.

 • Riippuvalaisimen korkeutta on helppo säätää

  Tässä Philipsin riippuvalaisimessa on pitkät kaapelit, joten asentaminen on erityisen joustavaa. Voit valita tarpeittesi mukaisen korkeuden asentaessasi tai jälkeenpäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita