LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Takaa asiakkaiden tyytyväisyys

  Tämä tyylikäs Hospitality-TV, jossa on integroitu SmartCard-korttipaikka, on paras turvallinen, vuorovaikutteinen ratkaisu asiakasviestintään. Asiakkaat voivat nauttia digitaalisista TV-lähetyksistä, liittää omia laitteitaan ja vaikkapa nauttia musiikista kylpyhuoneessa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

42" System, LCD, integroitu digitaalinen 42HFL5850D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Takaa asiakkaiden tyytyväisyys

Philipsin digitaalinen Hospitality-TV ja SmartCard-korttipaikka

 • Turvallinen SmartCard-korttipaikka

  Kiinteän SmartCard-korttipaikan ansiosta kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon, eikä erillistä kortinlukijaa ja ulkoisia liitäntöjä tarvita. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin SerialXpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Ohjelmiston etäpäivitys

  Sertifioidut järjestelmien valmistajat voivat päivittää TV:n hotellikäyttöominaisuuksia ohjaavan ohjelmiston etäsijainnista.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Herätystoiminnolla varustetun sisäänrakennetun kellon ansiosta huoneeseen ei tarvitse hankkia ja sijoittaa ylimääräistä kelloa johtoineen ja liitäntöineen. Automaattinen ajan synkronointi tekstitelevision avulla ja herätysasetusten säilytys lyhyiden sähkökatkosten ajan ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta asiakkaat viihtyvät.

 • Full HD (1920x1080p) ja integroitu DVB-T-viritin

  Tämän huippulaatuisen LCD-TV:n Full HD -laajakuvatarkkuus on 1920 x 1080p. Tämän ansiosta kuva on aina paras mahdollinen kaikista HD-syöttösignaaleista. Se tuottaa kirkkaan, välkkymättömän, eloisan ja terävän kuvan, joka parantaa asiakkaiden katsomiskokemusta. Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla voit myös kuunnella digitaalisia radiokanavia.

 • USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  Tähän televisioon voi liittää USB-muistitikun, jolloin multimediasisällön toistaminen on helppoa ja nopeaa. Tuetut toistomuodot: MP3, diaesitystiedostot (.alb), JPEG-kuvat.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon avulla voit yhdistää TV:n tietokoneeseen ja käyttää TV:tä PC-näyttönä.

 • Ulkoinen kaiutinliitäntä ja ylimääräinen virtalähde

  Televisiossa on vahvistettu ääniliitäntä, jonka avulla ulkoiset kaiuttimet on helppo asentaa esimerkiksi kylpyhuoneisiin. Ulkoista laitteistoa ei tarvitse hankkia. Ylimääräisen integroidun virtalähteen ansiosta vuorovaikutteiselle järjestelmälle ei tarvita erillistä virtalähdettä. Itsenäisen käytön aikana ylimääräisen virtalähteen virta voidaan katkaista, mikä säästää energiaa.

 • Philipsin yhteyspaneelin avulla asiakkaat voivat käyttää omia laitteitaan

  Tämä TV toimii saumattomasti Philipsin yhteyspaneelien kanssa. Asiakkaat voivat helposti liittää niihin tietokoneita, MP3-soittimia, DVD-laitteita, videokameroita ja muita laitteita. Automaattitunnistuksen avulla yhteyspaneeli ja TV näyttävät liitetyn laitteen sisällön automaattisesti.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lisätietoja maista, joissa on otettu käyttöön DVB-T-järjestelmä, saat Philipsin yhteyshenkilöltä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita