Aurea

LCD-TV ammattikäyttöön

  Aurea

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Valon viehätys

  Tarjoa asiakkaille ainutlaatuinen kokemus Philipsin Aurea Hospitality -TV:llä. Vuorovaikutteinen TV näyttää kuvaruudun värejä vastaavan pehmeän valokehän, mikä muuttaa hotellihuoneen tunnelman kokonaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aurea LCD-TV ammattikäyttöön

42", LCD, DVB-T 42HFL9320A/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Valon viehätys

 • 100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 3 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toiston tarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  Philips on kehittänyt HD Natural Motion -tekniikan poistamaan nykimistä, jota esiintyy elokuvia toistettaessa. HD Natural Motion arvioi kuvassa tapahtuvan liikkeen ja korjaa nykimisen sekä TV-lähetyksistä että elokuvatallenteista (kuten DVD- ja Blu-ray Disc -levyistä). Tuloksena on sulavaliikkeinen ja erinomaisen terävä kuva, joka vie katselukokemuksen aivan uudelle tasolle. HD Natural Motion poistaa nykimisen sekä tavallisen tarkkuuden kuvasta että HD-kuvasta, myös 1080p-tarkkuuden kuvasta. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Tehokas äänentoisto ainutlaatuisista näkymättömistä kaiuttimista

  Tehokas äänentoisto ainutlaatuisista näkymättömistä kaiuttimista

  Näkymätön äänentoistojärjestelmä, joka sulautuu täydellisesti Aurean muotoiluun. Ulkoapäin näkymättömän ja sisältäkin hyvin pienikokoisen järjestelmän äänentoisto ei ole huomaamaton. Uudessa mikrokaiutinpaneelissa on kummallakin puolella 12 kaiutinta, jotka säteilevät äänen TV:n etupaneelin läpi. Niiden selkeä ja tilantuntua parantava äänentoisto tekee katselukokemuksesta rikkaamman. Bassotaajuuksia vahvistaa 2 tehokasta subwooferia, jotka ovat kiinteästi TV:n takaosassa.

 • Ambilight Spectra, aktiivinen kehys ja valokehä

  Ambilight Spectra, aktiivinen kehys ja valokehä

  Ambilight Spectran valokehä tuo taikaa katseluelämykseen. Aktiivinen kehys laajentaa kuvan valon ja tunnelman kauas ruudun ulkopuolelle värien pehmeänä kaleidoskooppina. Tunnet, miten uppoudut kuviin. Katselu on intensiivisempää kuin osasit kuvitellakaan. Kompakti LED-tekniikka mahdollistaa 126 tehokkaan LED-valon sijoittamisen ruudun ympärille. Näin useista osista muodostuu yksi aktiivisen kehyksen pehmeä valo, joka ympäröi ruudun ja soljuu saumattomasti seinän pehmeään valokehään.

 • Serial Xpress -hallintaliitäntä interaktiivisiin järjestelmiin

  TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän kautta (UART-protokolla).

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • Full HD (1920x1080p) ja integroitu DVB-T-viritin

  Tämän huippulaatuisen LCD-TV:n Full HD -laajakuvatarkkuus on 1920 x 1080p. Tämän ansiosta kuva on aina paras mahdollinen kaikista HD-syöttösignaaleista. Se tuottaa kirkkaan, välkkymättömän, eloisan ja terävän kuvan, joka parantaa asiakkaiden katsomiskokemusta. Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla voit myös kuunnella digitaalisia radiokanavia.

 • USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  Tähän televisioon voi liittää USB-muistitikun, jolloin multimediasisällön toistaminen on helppoa ja nopeaa. Tuetut toistomuodot: MP3, diaesitystiedostot (.alb), JPEG-kuvat.

 • Philipsin yhteyspaneelin avulla asiakkaat voivat käyttää omia laitteitaan

  Tämä TV toimii saumattomasti Philipsin yhteyspaneelien kanssa. Asiakkaat voivat helposti liittää niihin tietokoneita, MP3-soittimia, DVD-laitteita, videokameroita ja muita laitteita. Automaattitunnistuksen avulla yhteyspaneeli ja TV näyttävät liitetyn laitteen sisällön automaattisesti.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lisätietoja maista, joissa on otettu käyttöön DVB-T-järjestelmä, saat Philipsin yhteyshenkilöltä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita