digitaal. laajakuvataulutelevisio

  digitaal. laajakuvataulutelevisio

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tämän TV:n avulla voit hyödyntää digitaalista televisiota, 8-päiväistä elektronista ohjelmaopasta ja digitaalisen laadukasta ohjelmasisältöä. Digital Crystal Clear- ja Active Control -tekniikat viimeistelevät kuvanlaadun. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

digitaal. laajakuvataulutelevisio

42", plasma, integroitu digitaalinen 42PF5520D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

integroidulla digitaalisella virittimellä

 • Tehostettu WVGA-plasmanäyttö, resoluutio 852 x 480

  Tämän huippuluokan WCGA-laajakuvaplasmanäytön resoluutio on 852 x 480 pikseliä. Tuloksena on loistava välkkymätön kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Elävä ja terävä kuva tuottaa täydellisen katselukokemuksen.

 • Integroitu digitaalinen viritin DVB-T-vastaanottoon

  Integroidulla DVB-T-digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista kaapelisignaalia ja maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

 • Digital Crystal Clear tuottaa terävän kuvan

  Digital Crystal Clear on kuvankäsittelyjärjestelmä, joka optimoi kuvan kontrastin, värin ja terävyyden digitaalisesti. Lopputuloksena on eläviä ja ilmeikkäitä kuvia.

 • Sisäinen Pulse Killer -siru poistaa häiriöt

  Sisäinen PKC-siru poistaa sähköiset häiriöt

 • Active Control ja valosensori optimoivat kuvanlaadun

  Ainutlaatuinen ja älykäs Active Control -ohjausjärjestelmä tuottaa huippulaatuista kuvaa mittaamalla ja analysoimalla tulevan signaalin ja säätämällä kuva-asetukset automaattisesti. Active Controlin säätää kuvan kirkkautta huoneen muun valaistuksen mukaan valosensorin avulla.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • Kompakti ja ohut – huoneeseen kuin huoneeseen

  Tämä muotoilu korostaa ohutta ja kompaktia, tilaa säästävää muotoilua, joka sopii kaikkialle.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon avulla voit yhdistää TV:n tietokoneeseen ja käyttää TV:tä PC-näyttönä.

 • DVI-I:n kuva ja liitännät ovat parasta laatua

  DVI-I-liitäntä tuo pakkaamattoman korkeataajuisen digitaalisen RGB-signaalin lähteestä näytölle. Koska digitaalista signaalia ei muuteta välillä analogiseksi, tuloksena on täydellinen ja kohinaton kuva, joka on kirkas eikä välky. DVI-liitäntä tukee HDCP-kopionsuojausta, jonka avulla voi katsella kopiosuojattuja ohjelmia digivastaanottimista, DVD-laitteista ja HD-tallentimista. DVI-I toimii tulevaisuudessakin, koska sen voi kytkeä kaikkiin HDMI-laitteisiin (muuntokaapelin avulla). DVI-I-liitäntä tukee myös analogisia PC-VGA-signaaleja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita