LCD-TV

  LCD-TV

  Nauti upeasta TV-illasta

  Full HD 1080p -näyttö takaa kuvan ja äänentoiston erinomaisen laadun. Philipsin taulu-TV on oikea valinta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV

107cm (42"), Full HD 1080p, DVB-T 42PFL3405H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti upeasta TV-illasta

Full HD -kuvat ja erinomainen ääni

 • Uskomattoman tarkat mustat yksityiskohdat dynaamisella kontrastisuhteella 50000:1

  Uskomattoman tarkat mustat yksityiskohdat dynaamisella kontrastisuhteella 50000:1

  Haluatko LDC-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. Dynaaminen kontrasti lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • 28,9 miljardilla värillä terävä luonnollinen kuva

  28,9 miljardilla värillä terävä luonnollinen kuva

  Elävä ja luonnollinen kuva edistyksellisimmän värinkäsittelyn ansiosta. 3 värikanavaa (RGB) on optimoitu siten, että käsittelyn kokonaisteho on 28,9 miljoonaa väriä. Kehittyneet algoritmit havaitsevat hienoimmatkin varjot ja ihon sävyt ja luovat näin parhaat mahdolliset värit.

 • Saumattomat liitännät: 2 HDMI-tuloa ja Easylink

  Saumattomat liitännät: 2 HDMI-tuloa ja Easylink

  HDMI-kaapeli siirtää sekä kuva- että äänisignaalit laitteista televisioon, mikä vähentää johtoviidakkoa. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. Sen ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen käyttämiseen.

 • Nauti valokuvista ja musiikin toistosta USB-yhteydellä

  Nauti valokuvista ja musiikin toistosta USB-yhteydellä

  USB-liittimen avulla voit käyttää useimpia USB-muistitikkuja (USB-muistiluokan laite) ja niille tallennettuja jpeg-kuvia ja mp3-musiikkitiedostoja. Liitä USB television kyljessä olevaan liitäntään ja avaa multimediasisältö helposti ruutuselaimessa. Nyt voit katsoa ja jakaa kuvia ja musiikkia.

 • Tukevan tunnelman tuovat 16 W RMS ja Incredible Surround

  Koe musiikin syke ja elokuvien tunnelma. Tehokkaat 2 x 8 W:n RMS-vahvistimet luovat aidontuntuisen äänimaailman. Incredible Surroundin avulla koet täydellisen Surround-äänen syvyyden ja laajuuden, mikä täydentää rikkaan katselukokemuksen.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon avulla voit liittää TV:n tietokoneeseen VGA-kaapelilla ja käyttää TV:tä PC-näyttönä.

 • Sisäisellä MPEG-4-virittimellä HD-vastaanottoa ilman digisovitinta

  Integroidulla digitaalivirittimellä voit vastaanottaa maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

 • Saanut eurooppalaisen Eco Flower -merkin

  Jo yli 10 vuoden ajan olemme pyrkineet alentamaan ympäristövaikutustamme ja jatkamme samalla linjalla. Ympäristöystävällisessä suunnitteluprosessissamme on tarkoituksena luoda Philips-televisioita, jotka ovat entistä ekoystävällisempiä ja joiden vaikutus ympäristöön on huomattavasti alhaisempi kuin ennen. Philips on saanut Euroopan ympäristömerkin (kukkatunnus) useimpiin malleihinsa, koska televisioiden energiatehokkuus on hyvä, virrankulutus valmiustilassa on alhainen (jopa 50 % alle Euroopan ympäristömerkin vaatimusten), vaarallisia aineita (esim. lyijyn) ei ole ja Philips on suunnitellut televisioita, jotka on helppo kierrättää.

 • Full HD -TV ja Crystal Clear takaavat tarkkuuden ja terävyyden

  Crystal Clear on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi. Kaikkien lähteiden kuva näkyy selkeänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita