LCD-TV

  LCD-TV

  Ole mukana toiminnassa!

  Philipsin uusin huippuohut TV on kuin taulu. Tehokkaan LED-kuvan ja Ambilightin ansiosta olet aina toiminnan keskipisteessä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV

107cm (42"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 42PFL7695H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ole mukana toiminnassa!

Ambilight huippuohuessa televisiossa

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Philipsin Net TV:llä saat suositut verkkopalvelut televisioosi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä televisio suoraan kotiverkkoosi Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net TV -palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Philipsin patentoitu tekniikka laajentaa kuvaruutua heijastamalla kevyen valon television takaa kummallekin sivulle. Ambilight säätää valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri vastaa aina kuvan värejä seinän väristä huolimatta. Ambilight Spectra 2:n ansiosta elokuvat todella heräävät eloon!

 • Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  LED-valaisutekniikka on markkinoiden kehittyneintä. Tässä TV:ssä se yhdistää näyttävän minimalistisen muotoilun uskomattomaan kuvanlaatuun ja luokkansa alhaisimpaan virrankulutukseen. Toinen etu ympäristön kannalta on, ettei LED-valaisutekniikka sisällä ympäristölle vaarallisia aineita. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • DLNA PC Link -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  DLNA PC Link -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  DLNA PC Link -ohjaimella pääsee helposti video-, valokuva- ja musiikkisisältöön, joka on tietokoneella tai kotiverkossa, käyttämällä kaukosäädintä. Kun liität TV:n kotiverkkoon, voit käyttää sisältöä saumattomasti kaikista DLNA-sertifioiduista laitteista. Selaa tietokoneen multimediasisältöä TV:ssä painikkeen painalluksella.

 • Full HD -TV ja Pixel Precise HD näyttävät toiminnan tarkasti

  Pixel Precise HD perustuu palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan. Se nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. Supertarkka Pixel Precise HD takaa parhaan kuvanlaadun, katsotpa sitten videoita internetistä tai hyvälaatuisia Blu-ray-elokuvia.

 • 100 Hz:n LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n LCD-näytön ansiosta liike pysyy terävänä. Double Frame Rate Insertion -toiminto jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 2 millisekuntia. Nyt kuva pysyy selkeänä, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa.

 • Tehokkaan tunnelman luovat 24 W RMS ja Incredible Surround

  Tunne musiikin teho ja elokuvien tunnelma. Tehokkaat 24 W RMS (2 x 12 W RMS) vahvistimet luovat todentuntuisen äänimaiseman. Incredible Surroundin avulla koet täydellisen Surround-äänen syvyyden ja laajuuden, joka täydentää upeaa katselukokemusta.

 • LED-TV säästää energiaa jopa 40 % enemmän kuin tavalliset LCD-TV:t

  Uusinta LED-taustavalotekniikkaa käyttävät LED-taustavalaistut TV:t ovat pitemmän käyttöikänsä ja huomattavasti pienemmän energiankulutuksensa vuoksi kestävämpi valinta kuin plasma-TV:t ja perinteiset LCD-TV:t. CCFL-taustavaloista poiketen LED-valojen valmistuksessa ei käytetä elohopeaa. Lisäksi Philipsin TV-malleja kehitetään sukupolvesta toiseen, jolloin materiaaleja pystytään käyttämään yhä tehokkaammin ja energiaa tarvitaan yhä vähemmän tinkimättä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Se on hyväksi sinulle tänään ja lapsillesi tulevaisuudessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Vuosittainen virrankulutus on laskettu käyttämällä tyypillistä virrankulutusta, joka on 4 tuntia päivässä 365 päivänä vuodessa.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita