Aurea

Taulutelevisiot

  Aurea

  Taulutelevisiot

  Valon viehätys

  Anna valon tehdä Aurea-taulutelevision katseluelämyksestäsi täydellisen. Ambilight Spectra, jossa on aktiivinen kehys, on upeasti muotoiltu. Perfect Pixel HD Engine ja Full HD 1080p -LCD-näyttö ja näet eron omin silmin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Valon viehätys

 • Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • 100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 3 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toiston tarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • Ambilight Spectra, aktiivinen kehys ja valokehä

  Ambilight Spectra, aktiivinen kehys ja valokehä

  Ambilight Spectran valokehä tuo taikaa katseluelämykseen. Aktiivinen kehys laajentaa kuvan valon ja tunnelman kauas ruudun ulkopuolelle värien pehmeänä kaleidoskooppina. Tunnet, miten uppoudut kuviin. Katselu on intensiivisempää kuin osasit kuvitellakaan. Kompakti LED-tekniikka mahdollistaa 126 tehokkaan LED-valon sijoittamisen ruudun ympärille. Näin useista osista muodostuu yksi aktiivisen kehyksen pehmeä valo, joka ympäröi ruudun ja soljuu saumattomasti seinän pehmeään valokehään.

 • HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  Philips on kehittänyt HD Natural Motion -tekniikan vähentämään nykimistä, jota esiintyy elokuvia toistettaessa. Palkittu algoritmi arvioi kuvassa tapahtuvan liikkeen ja korjaa nykimisen sekä TV-lähetyksistä että elokuvatallenteista (kuten DVD- ja Blu-ray Disc -levyistä). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • Tehokas äänentoisto ainutlaatuisista näkymättömistä kaiuttimista

  Tehokas äänentoisto ainutlaatuisista näkymättömistä kaiuttimista

  Näkymätön äänentoistojärjestelmä, joka sulautuu täydellisesti Aurean muotoiluun. Ulkoapäin näkymättömän ja sisältäkin hyvin pienikokoisen järjestelmän äänentoisto ei ole huomaamaton. Uudessa mikrokaiutinpaneelissa on kummallakin puolella 12 kaiutinta, jotka säteilevät äänen TV:n etupaneelin läpi. Niiden selkeä ja tilantuntua parantava äänentoisto tekee katselukokemuksesta rikkaamman. Bassotaajuuksia vahvistaa 2 tehokasta subwooferia, jotka ovat kiinteästi TV:n takaosassa.

 • 4 biljoonan värin käsittely takaa elävän ja kirkkaan kuvan

  Elävä ja luonnollinen kuva alan kehittyneimmän värinkäsittelyn ansiosta. 3 värikanavaa (RGB) on optimoitu 14-bittisellä resoluutiolla. Käsittelyn kokonaisteho on 4 biljoonaa väriä. Värit ovat kirkkaita, ja terävyys säilyy erinomaisena. Kehittyneet algoritmit havaitsevat hienoimmatkin varjot ja ihon sävyt ja käsittelevät ne luonnollisiksi väreiksi.

 • Aurea Navigator -kaukosäädin luo todellisen hallintakokemuksen

  Sulavalinjaisessa ja ylellisessä kaukosäätimessä on 3 Ambilight-painiketta asetusten helppoon mukauttamiseen. Keskellä olevaa elementtiä korostavat hienostuneet materiaalit ja muotoilu sekä kosketuksesta toimiva taustavalo. Tämä Aurea-painike ohjaa Aurea-immersion määrää. MODE-painike muuttaa dynamiikkaa 3 eri tasolla rauhallisesta dynaamiseen. Ambilight-painikkeella otetaan Ambilight käyttöön ja pois käytöstä helposti kuin valokatkaisijalla. TV-valikossa on lisää asetuksia.

 • Asetusavustaja omien TV-asetusten helppoon määrittämiseen

  Asetusavustaja omien TV-asetusten helppoon määrittämiseen. Uuden ohjatun omien asetusten määrittämisen apuohjelman avulla omien asetusten määrittäminen on helppoa. Määritettävissä ovat paitsi kuvan myös koko katselukokemuksen, äänen ja Ambilight-toiminnon asetukset. Tarvittavat asetukset valitaan muutamassa yksinkertaisessa näytössä. Televisio toimii omien valintojesi mukaisesti nopeasti ja helposti.

 • 3 HDMI-tuloa: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI-tekniikalla muodostetaan pakkaamaton digitaalinen RGB-yhteys kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei ole häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI:ssä käytetään suurinta mahdollista lähtötarkkuutta vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI:ssä käytetään HDCP-kopiointisuojausta. Kolmen HDMI-tulon ansiosta voit liittää laitteen useisiin kiintolevylähteisiin, esimerkiksi digisovittimeen ja Blu-ray-soittimeen. Televisiosi on valmis kaikkeen tulevaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita