Pöytävalaisin

  Pöytävalaisin

  Uppoudu seikkailuun

  Tässä on valaisin suoraan satumaasta! Philipsin kilpa-autoaiheista myKidsRoom Pescaro -pöytävalaisinta lapset voivat "tuunata" itse. Valaisimen materiaalit ja LED-valo ovat laadukkaita. Lisää vain tarroja koristeeksi, sytytä valo ja starttaa matkaan! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myKidsRoom Pöytävalaisin

Pescaro, punainen, LED 432733216 Etsi samanlaisia tuotteita

Uppoudu seikkailuun

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän Philips-valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja toistaa kodin värit eloisina.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Se on myös turvallinen lapsille: se on tukeva, tuntuu viileältä ja on maalattu myrkyttömällä maalilla.

 • Käyttöikä jopa 15 vuotta

  Käyttöikä jopa 15 vuotta

  Todella luotettava valonlähde. Tähän Philipsin LED-valaisimeen integroidut LED-valot kestävät jopa 15 000 tuntia (vastaa 15 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

 • Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelissa virtakytkin

  Valaisimen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Mukana tuotetarrat

  Mukana tuotetarrat

  Tämän Philips-valaisimen mukana toimitetaan tuotetarroja, joilla voit koristella valaisimen mielesi mukaiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita