laajakuvataulutelevisio

  laajakuvataulutelevisio

  Koe täydellinen katseluelämys

  Ambilight ja Pixel Plus 2 muodostavat uuden kuvanlaatustandardin. Uusi plasmatekniikka parantaa katselunautintoa, ja upeasti muotoiltu TV on mahtava lisä sisustukseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe täydellinen katseluelämys

Pixel Plus 2 ja Ambilight

 • High Definition WXGA -plasmanäyttö, resoluutio 1 366 x 768

  Tämä edistyksellinen HD-laajakuvanäyttö käyttää huippuluokan plasmanäyttötekniikkaa, jonka tarkkuus on 1366 x 768 pikseliä. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja välkkymättömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Pixel Plus 2 antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus 2 on digitaalinen kuvankäsittelytekniikka, joka parantaa still- ja videokuvien tarkkuutta. Pixel Plus 2 ei ainoastaan lisää kuvapisteitä, vaan se myös tarkentaa niitä. Tekniikka tuottaa ylivertaisen kuvaterävyyden ja uskomattoman kuvasyvyyden joka kerta ja kaikkien kuvalähteiden kanssa. Eikä siinä kaikki: tarkkuuden lisäksi tekniikka tehostaa myös värejä. Tuloksena on erittäin tarkasti ja tehokkaasti toistetut värit.

 • Värillinen taustavalaistus parantaa katselukokemusta

  Värillinen taustavalo lisää katselunautintoa heijastamalla kevyen valon television vieressä olevalle seinälle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että taustavalo parantaa katselukokemusta ja rentouttaa katsojaa. Kun taustalla olevat värit yhdistyvät näytön kuviin, katselukokemus on paras mahdollinen. Valon värin voi säätää myös kiinteäksi ja valkoisen eri sävyiksi. Taustavaloa voi käyttää myös ainutlaatuisen valaistuksen luomiseen huoneeseen, kun televisio on valmiustilassa.

 • Digital Natural Motionilla kuva liikkuu sulavasti

  Philips kehitti Digital Natural Motion -tekniikan liikkuvassa kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseksi. Digital Natural Motion mittaa kuvan liikettä ja korjaa nykivän liikkeen sekä tv-lähetyksissä että elokuvamateriaalissa (DVD). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • Active Control ja valosensori optimoivat kuvanlaadun

  Ainutlaatuinen ja älykäs Active Control -ohjausjärjestelmä tuottaa huippulaatuista kuvaa mittaamalla ja analysoimalla tulevan signaalin ja säätämällä kuva-asetukset automaattisesti. Active Controlin säätää kuvan kirkkautta huoneen muun valaistuksen mukaan valosensorin avulla.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • 1 200 sivun Hypertext nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 1 200 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt todella vaivatonta ja helppoa.

 • DVI-I:n kuva ja liitännät ovat parasta laatua

  DVI-I-liitäntä tuo pakkaamattoman korkeataajuisen digitaalisen RGB-signaalin lähteestä näytölle. Koska digitaalista signaalia ei muuteta välillä analogiseksi, tuloksena on täydellinen ja kohinaton kuva, joka on kirkas eikä välky. DVI-liitäntä tukee HDCP-kopionsuojausta, jonka avulla voi katsella kopiosuojattuja ohjelmia digivastaanottimista, DVD-laitteista ja HD-tallentimista. DVI-I toimii tulevaisuudessakin, koska sen voi kytkeä kaikkiin HDMI-laitteisiin (muuntokaapelin avulla). DVI-I-liitäntä tukee myös analogisia PC-VGA-signaaleja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita