Erittäin ohut Smart 4K Ultra HD LED-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pus6809_12/50pus6809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut Smart 4K Ultra HD LED-TV

  Erittäin ohut 4K Ultra HD LED -TV

  Liity Ultra HD -vallankumoukseen Philipsin 6800-sarjan 4K Ultra HD -television avulla. Katso satoja kansainvälisiä kanavia Cloud TV:llä ja uppoudu 3D-sisältöön. Kaikki kristallinkirkkaalla 4K Ultra HD -tarkkuudella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

6800 series Erittäin ohut Smart 4K Ultra HD LED-TV

127 cm (50"), 4K Ultra HD LED-TV, Kaksi ydintä, DVB-T/T2/C/S/S2 50PUS6809/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K Ultra HD LED -TV

Smart TV

 • Erittäin ohut rakenne luo hienostuneen ulkomuodon

  Erittäin ohut rakenne luo hienostuneen ulkomuodon

  Tyylikäs, moderni, hienostunut ja tarkka. Erittäin ohuen muotoilun ansiosta Philipsin televisio näyttää upealta ja sopii tyylikkäästi sisustukseen.

 • Huippuohuen reunan ansiosta näyttöön mahtuu enemmän kuvaa

  Huippuohuen reunan ansiosta näyttöön mahtuu enemmän kuvaa

  Perinteisissä televisioissa on kuvaa kehystävä reunus. Tämän TV:n huippuohuen reunan ansiosta voit kuitenkin nauttia televisioviihteestä koko ruudun täydeltä.

 • Digital Natural Motionilla kuva liikkuu sulavasti

  Digital Natural Motionilla kuva liikkuu sulavasti

  Toimintaelokuvat, urheilulähetykset ja pelit eivät pääse oikeuksiinsa ilman laadukasta kuvaa. Philipsin palkittu Digital Natural Motion -tekniikka vähentää liikkeen tärinää, joten voit nauttia äärimmäisen tarkasta ja sulavasta kuvasta.

 • 400 Hz PMR Ultra HD – sulavasti liikkuva kuva

  400 Hz PMR Ultra HD – sulavasti liikkuva kuva

  Pelit, urheilulähetykset ja toimintaelokuvat ovat paras valinta kiihkeän jännitysviihteen ystäville Ultra HD -televisiolla. Philipsin televisiossa käytetään 400 Hz:n Perfect Motion Rate Ultra -tekniikkaa, joka näyttää nopealiikkeiset kuvat Ultra HD -tarkkuudessa täydellisen sulavasti.

 • Realistinen 3D vie sinut ennennäkemättömiin paikkoihin

  Realistinen 3D vie sinut ennennäkemättömiin paikkoihin

  Aktiivinen 3D-tekniikka ja nopeat näytöt lisäävät todentuntuisen 3D-katseluelämyksen syvyyttä ja kontrastia. Voit muuntaa 2D-sisältöä eloisaksi ja virheettömäksi 3D-sisällöksi. Täydellinen 3D-elämys.

 • Smart TV: uusi maailma tutkittavaksi

  Smart TV: uusi maailma tutkittavaksi

  Tutustu älykkäisiin toimintoihin, joihin et tavallisella televisiolla pääse käsiksi. Voit vuokrata ja suoratoistaa elokuvia tai pelejä verkkokaupasta, katsoa TV-ohjelmia verkosta ja käyttää YouTuben kaltaisia suosikkisovelluksia.

 • MyRemote-sovellus: älykäs tapa hallita televisiota

  MyRemote-sovellus: älykäs tapa hallita televisiota

  Ohjaa Philipsin televisiota suoraan älylaitteestasi. MyRemote-sovelluksen avulla voit jakaa sisältöä älylaitteesta televisioon (SimplyShare) tai siirtää digitaalisia TV-lähetyksiä tablet-laitteeseen (Wi-Fi Smart Screen). TV-ohjelmaoppaan avulla voit helposti valita katseltavat ohjelmat.

 • Wi-Fi Miracast™ – älypuhelimesi näyttö televisiossa

  Wi-Fi Miracast™ – älypuhelimesi näyttö televisiossa

  Voit näyttää älypuhelimesi sisältöä helposti ystävillesi ja perheellesi television ruudulla. Yhdellä helpolla toiminnolla älypuhelimen tai tablet-laitteen ruutu toistetaan televisiossa, oli kyse sitten valokuvista, videoista, peleistä tai muista sovelluksista.

 • Multiroom – jaa suoraa TV-kuvaa ja tallennuksia televisioiden välillä

  Multiroom – jaa suoraa TV-kuvaa ja tallennuksia televisioiden välillä

  Perinteisesti TV-lähetys on ollut sidoksissa yhteen laitteeseen, mutta Philipsin Smart TV tuo television katselun nykyaikaan. Se toimii palvelimena, johon muut samassa Wi-Fi-verkossa olevat televisiot voivat muodostaa yhteyden. Asiakaslaitteella voi toistaa Smart TV:n televisiolähetystä tai siihen tallennettuja ohjelmia – ilman johtoja ja erillisiä kanavatilauksia joka laitteelle.

 • Pixel Plus Ultra HD: nauti Ultra HD -kuvanlaadusta

  Koe Philipsin huipputarkka Ultra HD. Nyt voit katsoa lempielokuvasi ja suosikkijoukkueesi pelit upealla 4K Ultra HD -tarkkuudella. Philips Pixel Plus Ultra HD Engine tuottaa terävän kuvan, kirkkaat valkoiset värit ja syvät mustan sävyt niin suoratoistosisältöön kuin DVD-elokuviinkin.

 • Cloud TV ja Cloud Explorer tuovat maailmoja yhteen

  Television käytön ja ohjelmatarjonnan tulisi vastata entistä yksilöllisempiin tarpeisiin. Philips Cloud TV vastaa tähän haasteeseen jatkuvasti kasvavalla kanavavalikoimalla, jonka sadoista maailmanlaajuisista kanavista voit valita suosikkisi. Cloud Explorerin avulla voit tarkastella Dropbox™-tilisi sisältöä suoraan TV-ruudulla ja jakaa sisältöä helposti ystäville paikasta riippumatta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • Cloud TV -valikoima riippuu maan tarjonnasta ja lainsäädännöstä
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Philips TV -kamera (PTA317) myydään erikseen.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita