Erittäin ohut 3D Smart LED-TV

  Erittäin ohut 3D Smart LED-TV

  Tyylikkyyttä ja innovaatioita

  Lisää uusi ulottuvuus TV:n katseluun – valitse Philips 7108 -sarjan 3D Smart LED TV. Integroidun kameran ja Skype™-palvelun ansiosta voit pitää yhteyttä ystäviisi. Voit myös uppoutua 3D-elämyksiin ja nauttia Ambilight-tekniikasta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

7000 series Erittäin ohut 3D Smart LED-TV

140 cm (55"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFL7108S/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikkyyttä ja innovaatioita

Erittäin ohut LED-TV ja Ambilight-tekniikka

 • Erittäin ohut kehys luo tyylikkään vaikutelman

  Tyylikäs. Minimalistinen. Hienostunut. Muotoiltu saumattomasti korkealaatuisesta lasista. Erittäin ohut metallinen kehys. Sulautuu tyylikkäästi kotisi sisustukseen.

 • Integroitu Skype™ ja kamera ääni- ja videopuheluja varten

  Lisää uusi ulottuvuus puheluihin ja jaa kokemuksesi läheistesi kanssa, missä ikinä he ovatkaan. Voit soittaa ääni- ja näköpuheluita Skypen™ avulla televisioon integroidun kameran ansiosta. Nauti laadukkaasta kuvasta ja äänestä mukavasti omalla sohvalla.

 • Smart TV – astu verkkoviihteen maailmaan

  Unohda perinteinen TV:n katselu. Vuokraa ja suoratoista elokuvia, videoita ja pelejä suoraan televisioon verkon videokaupoista. Katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Smart TV:n avulla. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin Skype™-puheluiden tai yhteisöpalvelujen avulla. Voit myös selata internetiä.

 • MyRemote-sovellus – ohjaa televisiota puhelimella tai tablet-laitteella

  Ohjaa televisiota ja tallenna TV-ohjelmia ollessasi liikkeellä ilman kaukosäädintä tällä helppokäyttöisellä sovelluksella. Tee tablet-laitteesta tai älypuhelimesta yleiskaukosäädin, jossa on perustoimintojen lisäksi mm. tekstinsyöttötoiminto. SimplyShare siirtää sisältöjä suoraan TV-laitteeseen. Voit lähettää digitaalisia TV-ohjelmia laitteisiisi Wi-Fi Smart Screenin avulla. MyRemote-tallennuksen ansiosta ei yksikään suosikkiohjelmasi jää katsomatta. Valitse tallennettavat ohjelmat helppokäyttöisestä ohjelmaoppaasta ja katso ne myöhemmin.

 • Wi-Fi Miracast™ – jaa sisältöjä laitteistasi televisioon

  Katsele mitä haluat, missä haluat ja milloin haluat. Toista laitteidesi sisällöt TV-ruudulla. Jaa valokuvia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta ja muista laitteista. Yhteydet on helppo ottaa käyttöön ja tekniikka toimii useissa laitteissa.

 • Ambilight XL kolmella sivulla tehostaa katselukokemusta

  Tämä patentoitu Philipsin tekniikka tekee tv-ruudusta leveämmän – ja katselukokemuksesta elävämmän – heijastamalla pehmeää taustavaloa seinälle TV-ruudun kolmelta sivulta. Tekniikka säätää taustavalon värin automaattisesti TV-kuvan ja seinän värin mukaan. Laitteen asetuksilla voit mukauttaa katselukokemuksen mieltymystesi mukaiseksi.

 • Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta Philips Smart TV voidaan yhdistää nopeasti ja helposti kotiverkkoon – saat käyttöösi runsaasti verkkosisältöjä ja voit jakaa sisältöjä langattomasti.

 • Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Intuitiivisessa kaukosäätimessä on tavallisten toimintojen – kuten nuolipainikkeiden, äänenvoimakkuuden säädön ja pikavalintanäppäimien – lisäksi käyttöä helpottavia lisätoimintoja. Kaukosäätimen kääntöpuolella on täysi näppäimistö tekstinsyöttöä varten. Älykkään kaukosäätimen gyroskooppiset tunnistimet varmistavat, ettet kirjoittaessa vahingossa vaihda kanavaa.

 • Miellyttävä 3D-elämys Easy 3D:llä

  Miellyttävä 3D-elämys Easy 3D:llä

  Passiivinen 3D-tekniikka takaa korkealaatuisen ja häiriöttömän 3D-toiston ilman varjokuvia. Voit muuntaa 2D-sisältöjä eloisaksi ja virheettömäksi 3D-sisällöksi. Tyylikkäät 3D-lasit ovat miellyttävät ja kevyet, eikä niihin tarvita paristoja.

 • 700 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  700 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • Pixel Precise HD - entistä terävämmät yksityiskohdat

  Palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan perustuva kuvankäsittely nostaa HD-kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. Liikkeen ja yksityiskohtien terävyyttä parantava Super Resolution -tekniikka takaa parhaan mahdollisen Full HD TV -kuvanlaadun kaikille sisällöille online-videoista korkealaatuisiin Blu-ray-elokuviin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • Osoitintoiminnon ominaisuudet vaihtelevat käytetyn Smart TV -sovelluksen mukaan.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • HbbTV-, Multiroom- (työasema ja palvelin), Netflix- ja myRemote-toiminnot edellyttävät ohjelmistopäivitystä.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita