Erittäin ohut Smart LED-TV

  Erittäin ohut Smart LED-TV

  Viihteen uusi ulottuvuus

  Vertaansa vailla olevaa tehokkuutta: Philips 8000 -sarjan TV:ssä yhdistyvät huippumoderni teknologia ja tyylikäs muotoilu. Kaikki mitä toivot. Yhdessä TV-laitteessa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Viihteen uusi ulottuvuus

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8000 series Erittäin ohut Smart LED-TV

140 cm (55"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFL8008S/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Viihteen uusi ulottuvuus

Erittäin ohut, huippuluokan LED-TV ja Ambilight-tekniikka

 • 1 400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • Ambilight XL kolmella sivulla tehostaa katselukokemusta

  Tämä patentoitu Philipsin tekniikka tekee tv-ruudusta leveämmän – ja katselukokemuksesta elävämmän – heijastamalla pehmeää taustavaloa seinälle TV-ruudun kolmelta sivulta. Tekniikka säätää taustavalon värin automaattisesti TV-kuvan ja seinän värin mukaan. Laitteen asetuksilla voit mukauttaa katselukokemuksen mieltymystesi mukaiseksi.

 • Integroitu Skype™ ja kamera ääni- ja videopuheluja varten

  Lisää uusi ulottuvuus puheluihin ja jaa kokemuksesi läheistesi kanssa, missä ikinä he ovatkaan. Voit soittaa ääni- ja näköpuheluita Skypen™ avulla televisioon integroidun kameran ansiosta. Nauti laadukkaasta kuvasta ja äänestä mukavasti omalla sohvalla.

 • Smart TV – astu verkkoviihteen maailmaan

  Unohda perinteinen TV:n katselu. Vuokraa ja suoratoista elokuvia, videoita ja pelejä suoraan televisioon verkon videokaupoista. Katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Smart TV:n avulla. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin Skype™-puheluiden tai yhteisöpalvelujen avulla. Voit myös selata internetiä.

 • Wi-Fi Miracast™ – jaa sisältöjä laitteistasi televisioon

  Katsele mitä haluat, missä haluat ja milloin haluat. Toista laitteidesi sisällöt TV-ruudulla. Jaa valokuvia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta ja muista laitteista. Yhteydet on helppo ottaa käyttöön ja tekniikka toimii useissa laitteissa.

 • MyRemote-sovellus – ohjaa televisiota puhelimella tai tablet-laitteella

  Ohjaa televisiota ja tallenna TV-ohjelmia ollessasi liikkeellä ilman kaukosäädintä tällä helppokäyttöisellä sovelluksella. Tee tablet-laitteesta tai älypuhelimesta yleiskaukosäädin, jossa on perustoimintojen lisäksi mm. tekstinsyöttötoiminto. SimplyShare siirtää sisältöjä suoraan TV-laitteeseen. Voit lähettää digitaalisia TV-ohjelmia laitteisiisi Wi-Fi Smart Screenin avulla. MyRemote-tallennuksen ansiosta ei yksikään suosikkiohjelmasi jää katsomatta. Valitse tallennettavat ohjelmat helppokäyttöisestä ohjelmaoppaasta ja katso ne myöhemmin.

 • Erittäin kapea kehys ruostumatonta terästä - hienostunut viimeistely

  Hyvä muotoilu kertoo tarinan. Tarkasti viimeistelty, kiiltävän mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu etupaneeli ja erittäin kapea kehys muodostavat yhdessä tyylikkään kokonaisuuden, joka kuvastaa laitteen erinomaista suorituskykyä ja huolellista suunnittelua.

 • 3D Max – voimakas 3D-kokemus Full HD -tarkkuudella

  3D Max – voimakas 3D-kokemus Full HD -tarkkuudella

  Aktiivisen 3D-tekniikan ja nopeiden näyttöjen avulla lisätään todentuntuisen 3D-katseluelämyksen syvyyttä ja kontrastia. 3D-kuvan syvyyden säätö auttaa löytämään parhaan mahdollisen 3D-vaikutelman helposti ja nopeasti. Muunna 2D-sisältö eloisaksi ja virheettömäksi 3D-sisällöksi ja tempaudu mukaan täydelliseen 3D-elämykseen.

 • Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta Philips Smart TV voidaan yhdistää nopeasti ja helposti kotiverkkoon – saat käyttöösi runsaasti verkkosisältöjä ja voit jakaa sisältöjä langattomasti.

 • Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Intuitiivisessa kaukosäätimessä on tavallisten toimintojen – kuten nuolipainikkeiden, äänenvoimakkuuden säädön ja pikavalintanäppäimien – lisäksi käyttöä helpottavia lisätoimintoja. Näet ne pitämällä OK-painiketta alhaalla. Osoitinta voi käyttää kuten hiirtä näytössä olevien kohteiden valitsemiseen ja näytössä siirtymiseen. Kaukosäätimen kääntöpuolella on täysi näppäimistö tekstinsyöttöä varten. Älykkään kaukosäätimen gyroskooppiset tunnistimet varmistavat, ettet kirjoittaessa vahingossa vaihda kanavaa.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Häiriötön, terävä ja selkeä kuvantoisto. Jokainen kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • HbbTV-, Multiroom- (työasema ja palvelin), Netflix- ja myRemote-toiminnot edellyttävät ohjelmistopäivitystä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita