Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8601_12/55pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

  Erittäin ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

  Ennennäkemättömän upeaa äänentoistoa. 8600-sarjan neljälle sivulle valoa heijastava Ambilight-ratkaisu, tyylikkäät irrotettavat kaiuttimet ja tummat kromiset yksityiskohdat näyttävät upeilta olohuoneessasi. Ultra HD ja Bright Pro takaavat uskomattoman kuvanlaadun mistä tahansa lähteestä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8600 series Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, 6-ydinsuoritin, laajenn. muisti (16 Gt), Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8601/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

Ambilight neljällä sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suuren osan elämääsi. Mikset valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Uuden Ambilight-tekniikkamme ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. TV heijastaa valoa neljältä reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko olohuoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Android-järjestelmä ja kuusiytiminen suoritin takaavat uskomattoman Ultra HD -kokemuksen

  Suoratoista videoita YouTubesta Ultra HD -tarkkuudella helposti Android-käyttöjärjestelmän ja kuusiytimisen suorittimen avulla. Android-pohjaisessa televisiossa eri ominaisuuksien käyttäminen, sovellusten käynnistäminen ja videoiden katseleminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Uudet kaukosäätimemme ovat yhtä hauskoja ja käteviä käyttää kuin itse Android-televisiotkin. Voit kirjoittaa tekstiä joko Google Voice* -toiminnolla tai täydellisellä Qwerty-näppäimistöllä. Voit käynnistää sovelluksia äänikomennoilla, kuten "Open YouTube" (Avaa YouTube). Kosketuspaneelin avulla voit selata valokuvia helposti pyyhkäisemällä. Ja tietysti kaukosäätimiä voi käyttää myös normaalisti perinteiseen tapaan!

 • Lumoudu 18 kaiuttimen 50 W:n äänitehosta

  Lumoudu 18 kaiuttimen 50 W:n äänitehosta

  Anna tilaäänen viedä mukanaan. Uuden 8600-sarjan kaksi television takana olevaa kaiutinta ja vasemman ja oikean irrotettavan kaiuttimen 16 mikroelementtiä tuottavat uskomattoman todenmukaisen ja laajan äänimaailman. Korkealaatuisesta neodyymistä valmistetut subwooferit vahvistavat ääntä ja parantavat äänenlaatua sekä bassoäänten toistoa.

 • Viimeistele äänijärjestelmäsi tyyli irrotettavilla kaiuttimilla

  Philipsin ainutlaatuisissa Soundstick-kaiuttimissa on upea saumaton metallirunko ja kiiltävä tumma kromiviimeistely. Irrotettavat kaiuttimet ovat erittäin ohuet ja tyylikkäät. Asenna kaiuttimet joko TV:n molemmin puolin tai lisävarusteina saataviin telineisiin, jolloin saat langattoman äänijärjestelmän.

 • Digitaalinen kohinanvaimennus optimoi kuvanlaadun lähteestä riippumatta

  Vaikka televisiosi onkin huippulaadukas, sisältöä toistava lähde ei aina välttämättä niinkään. Edistyksellinen DNR-tekniikka analysoi sisällön puutteet ja ohjaa saapuvan kuvan eteenpäin kahteen vaihtoehtoiseen suuntaan. Laadukkaasta lähteestä tulevan kuvan kuvanlaatu optimoidaan entistäkin terävämmäksi, kun taas huonosta lähteestä tulevan kuvan puutteet korjataan ennen sen ohjaamista kuvanoptimointiin.

 • Perfect Pixel Ultra HD: UHD-kuvanlaatu vailla vertaa

  Jatkoimme palkitun UHD Picture Quality -kuvanlaadun perinnettä ja veimme HD-kuvanlaadun aivan uudelle tasolle. Perfect Pixel Ultra HD -tekniikan kuvankäsittelyalgoritmit muuntavat minkä tahansa kuvasignaalin 4K Ultra HD -tarkkuuteen kuvaruudullasi. Saat aina veitsenterävän UHD-kuvanlaadun lähteestä riippumatta. Nauti luonnollisista ihon sävyistä sekä eloisista väreistä syvimmästä mustasta kirkkaimpaan valkoiseen.

 • DTS Premium Sound – kuule jokainen yksityiskohta

  Hyvät TV-kaiuttimet vaativat tehokkaan prosessorin, joka säilyttää alkuperäisen äänen puhtauden. DTS Premium Suite takaa laadukkaan äänentoiston, jota kuluttajat odottavat huipputason laitteilta: mukaansatempaava tilaääni, syvä basso ja selkeä dialogi, jotka kuuluvat suurellakin äänenvoimakkuudella ilman säröjä, leikkautumista tai vääristymiä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita