Erittäin ohut 4K UHD -TV Android™-järjestelmällä

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus9109_12/55pus9109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K UHD -TV Android™-järjestelmällä

  Erittäin ohut 4K UHD -TV Android-järjestelmällä

  Erinomainen muotoilu, tekniikka ja kuva – kaikki yhdessä paketissa. Philipsin 9100-sarjan Ultra HD -televisiossa on Ambilight neljällä sivulla, ja sen erittäin ohut profiili ja nykyaikainen kaarijalusta säteilevät laadukkuutta. Langaton subwoofer takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9100 series Erittäin ohut 4K UHD -TV Android™-järjestelmällä

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Hex Core, Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS9109/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K UHD -TV Android-järjestelmällä

Ambilight neljällä sivulla

 • Ambilight neljällä sivulla: kuvittele TV:si valokehässä

  Ambilight neljällä sivulla: kuvittele TV:si valokehässä

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suuren osan elämääsi. Mikset valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. TV heijastaa valoa neljältä reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko olohuoneeseen. Voit ottaa hyvän asennon ja nauttia vangitsevasta katseluelämyksestä.

 • Erittäin ohut profiili: uusi nykyaikainen muotoilu

  Erittäin ohut profiili: uusi nykyaikainen muotoilu

  Joskus vähemmän on enemmän. Siksi Philipsin erittäin ohut televisio on paitsi ohut myös hienostuneen tyylikäs. Joistain suunnista sitä tuskin huomaa, ja silti se vangitsee heti huoneeseen tulijan huomion.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  TV-kuva on neljä kertaa tavanomaista Full HD TV -kuvaa tarkempi. Tarkat ja elävät 3840 x 2160 pikselin kokoiset kuvat avaavat näkymän kokonaan uuteen maailmaan.

 • 1000 Hz PMR Ultra HD tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  1000 Hz PMR Ultra HD tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  Pelit, urheilulähetykset ja toimintaelokuvat ovat paras valinta kiihkeän jännitysviihteen ystäville Ultra HD -televisiolla. Philipsin televisiossa käytetään 1000 Hz:n Perfect Motion Rate Ultra -tekniikkaa, joka näyttää nopealiikkeiset kuvat täydellisen sulavina Ultra HD -tarkkuudessa.

 • Langaton subwoofer: koe upea äänielämys

  Langaton subwoofer: koe upea äänielämys

  Koe mahtava äänimaailma. Laitteen mukana toimitetaan langaton Ultra Bass -subwoofer, joka tekee TV-viihteestä entistä sykähdyttävämpää. Kaiuttimen 50 watin teho ja jykevä ääni täyttävät koko huoneen. Langaton subwoofer on ohut ja helppo sijoittaa huomaamattomasti sohvan alle tai seinää vasten.

 • Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Valitse Google Play™ Storen monipuolisesta sovellus- ja pelivalikoimasta parhaat palat suoraan Android™-televisiostasi. Valikoimassa myös muita ominaisuuksia, kuten Chrome™-selain, YouTube™, Google Movies, Google Music, yhteisöpalveluiden sovelluksia ja paljon muuta.

 • Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen ansiosta perheenjäsenten suosikki-tv-sarjat ja urheilu eivät enää kilpaile keskenään. Voit katsoa toista kanavaa ja tallentaa samalla toista myöhempää katselua varten.

 • Kauniin kirkas kaarijalusta

  Philipsin kaarijalusta on suunniteltu neljällä sivulla hohtavan Ambilightin pariksi. Kevyt ja avonainen kaari luo vaikutelman valokehän päällä kelluvasta televisiosta. Laadukas kiillotettu kromipinta ja selkeä, pelkistetty muotoilu tuovat tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen.

 • Perfect Pixel Ultra HD – uskomaton kuvanlaatu

  Olemme vieneet Philipsin palkitun Picture Quality -tekniikan täysin uudelle tasolle. Perfect Pixel Ultra HD -tekniikan kuvankäsittelyalgoritmit muuntavat minkä tahansa kuvasignaalin 4K Ultra HD -tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputuloksena saat erinomaisen UHD-kuvanlaadun lähteestä riippumatta ja voit nauttia uskomattomasta tarkkuudesta, liikkeestä, selkeydestä, väreistä ja kontrastista.

 • Käytä televisiota joustavasti – osoita, kirjoita, puhu tai käytä eleitä

  Television käyttäminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan. Helppokäyttöisessä kaukosäätimessä on tavallisten pikapainikkeiden, hiiritoimintojen ja taustapuolen näppäimistön lisäksi käteviä lisätoimintoja. Voit pienentää äänenvoimakkuutta kaukosäätimeen koskematta pyyhkäisemällä kädelläsi. Sisäänrakennettu kamera tunnistaa eleen ja säätää voimakkuutta. Jos näppäimistön käyttö tuntuu raskaalta, voit puhua kaukosäätimeen ja nähdä tulokset TV-ruudulla. Television käyttö on nyt aidosti joustavaa.

 • Sovellukset ja Cloud TV: enemmän viihdettä kuin koskaan aiemmin

  Voit nyt nauttia television mahtavista Smart-sovelluksista YouTubesta musiikkipalveluihin ja Video On Demandiin. Voit itse valita ohjauspaneeliin lisättävät sovellukset. Haluatko vielä enemmän viihdettä? Cloud TV tuo saatavillesi satoja kansainvälisiä kanavia, joten voit helposti tutustua maailman eri kolkkien viihdetarjontaan. Cloud Explorerin avulla pääset käsiksi Dropbox™-tiedostoihin ja voit katsella suosikkikuviasi ja -videoitasi isolla ruudulla ja jakaa niitä ystävillesi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Osoitintoiminnon ominaisuudet vaihtelevat käytetyn Smart TV -sovelluksen mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Android, Google Play ja muut tuotenimet ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita