Spottivalaisin

  Spottivalaisin

  Nauti hetkestä

  Nämä upeasti kiiltävät Philipsin retrovalaisimet on suunniteltu klassiseen 50-luvun tyyliin. Spottivalaisimien halogeenilamppujen runsas, hehkuvan lämmin valkoinen valo kirkastaa huoneen kuin huoneen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myLiving Spottivalaisin

BALSA, valkoinen 564833116 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti hetkestä

Nykyaikainen valaistus nykyaikaiseen elämään

 • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

  Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

  Tämä Philips-spottivalaisin sopii täydellisesti korostusvalaistukseen. Keskitettävällä valolla voit korostaa mitä tahansa sisustuksen yksityiskohtaa.

 • Suuntaa valo haluamallasi tavalla

  Suuntaa valo haluamallasi tavalla

  Tällä Philips myLiving -spottivalaisimella voit hallita kotisi valaistusta tehokkaasti. Spotit kääntyvät joustavasti joka suuntaan, joten saat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitset.

 • Loistavaa laadukasta valoa

  Loistavaa laadukasta valoa

  Philipsin Ecohalogen-valaisimet tuottavat loistavaa valoa, jolla tehostat yksityiskohtia tai luot mukavan tunnelman huoneeseen samalla kun säästät energiaa tavallisiin halogeenilamppuihin verrattuna.

 • Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

  Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

  Tämän Philips LED-valaisimen voimakkuutta voi säätää himmentimellä (myydään erikseen). Himmentimen avulla voit luoda sopivan tunnelman kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten kotoisille kahdenkeskisille aterioille tai yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken olohuoneessa.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Sopii jokaiseen huoneeseen

  Käytännöllinen ja elegantti Philips-spottivalaisin lisää ripauksen tyyliä mihin tahansa huoneeseen.

 • Luonnollinen ja tunnistettava muotoilu

  Pehmeät siirtymät ja kaarevat linjat ovat Philips myLivingin ajattoman ulkoasun salaisuus. Käytännölliset ja tyylikkäät myLiving-kohdevalaisimet sulautuvat huomaamattomasti nykyaikaiseen sisustukseen.

 • Ajattomia materiaaleja

  Metalli ja lasi antavat kodillesi neutraalin ja tyylikkään ilmeen. Kestävät ja yksinkertaiset materiaalit vetoavat nykyaikaiseen ihmiseen.

 • Tyylikkään valkoinen

  Yksinkertainen, pehmeä ja aina tyylikäs, valkoinen on ajaton ja ilahduttava väri, joka tuo puhtautta kaikkiin sisustuksiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita