Lattiavalaisin

  Lattiavalaisin

  Giving light a new experience

  Ihaile 60-luvun puhtaita selkeitä linjoja ja eleganttia geometristä yksinkertaisuutta modernilla käänteellä - äärifuturistiset mittasuhteet, jotka on mahdollistanut viimeisin valaistusteknologia.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Giving light a new experience

 • Epäsuora valo

  Epäsuora valo

  Lämmin valkoinen epäsuora valo valaisee huoneen yhdistäen toiminnallisuuden ympäristötietoisuuteen. Epäsuora valo sopii täydellisesti yleisvalaisuun.

 • Mukana himmennin

  Mukana himmennin

  Valaisimessa on himmennin, jonka avulla voit säätää valaistusta oman makusi mukaan.

 • Erittäin pitkä käyttöikä

  Erittäin pitkä käyttöikä

  Todella luotettava valonlähde. Philipsin LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20:tä vuotta, jos valaisinta käytetään 3 tuntia päivässä sekä 13 000 sytyttämistä ja sammuttamista). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta − joutumatta huolehtimaan lampunvaihdoista.

 • Teho-LED

  Teho-LED

  LED-moduuli on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu, jossa on 3 LEDiä synteettisessä alumiinikotelossa. Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen valotehon ja taatusti yhtenäisen värisen valon.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Philipsin valaisimissa käytettävä LED-valaistustekniikka on todella energiatehokas (7,5 W:n moduuli tuottaa 350 lumenia). Tämän ansiosta valaisimet säästävät energiaa, ympäristöä ja rahaa entistä pienempien sähkölaskujen muodossa. Jos kaipaat kotiisi valaistusratkaisuja, jotka ovat energiatehokkaita, suorituskykyisiä ja muotoilultaan moderneja, tutustu Philipsin LED-tuotteisiin.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valaise kotisi lämpimän valkoisella valolla viimeisimmän LED-innovaation ansiosta. Philips esittelee tehokkaiden LEDien uusimman sukupolven, jonka valo on lämpimän valkoista ja värilämpötila jopa 2 700 K. Tämä innovaatio nostaa valaisimemme uudelle tasolle. Voit yhdistellä tyylikkyyttä ja tunnelman luontia valoon ja energiatehokkuuteen.

 • Laadukas valo ja suuri valoteho

  7,5 W:n moduuli tuottaa 40 W:n hehkulamppua vastaavan valotehon (350 lumenia)

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita