Pöytävalaisin

  Pöytävalaisin

  Giving light a new experience

  Virtaviivainen ja sileä valaisin, jonka vuorikristallista valmistettu heijastuspinta valaisee tilan lämpimän valkoisella valokeilalla. Yksilöllinen taideteos kotiisi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Giving light a new experience

 • Valon väri voidaan valita asennettaessa

  Nyt valon värin voi valita myös LED-valaisimissa. Tässä valaisimessa on säädettävä valkoinen valo: voit valita valon värin lämpimästä valkoisesta viileän valkoiseen valaisimen asennuksen yhteydessä. Voit valita neljästä eri värilämpötilasta: 2 500, 2 700, 3 100 tai 3 450 kelviniä. Kun valon värilämpötila on määritetty, useimpia valaisimia voidaan himmentää tavalliseen tapaan seinähimmentimellä (ei sisälly pakkaukseen).

 • Epäsuora lämmin valkoinen valo

  Epäsuora lämmin valkoinen valo

  Tässä valaisimessa käytetty uusin Philips-energiansäästötekniikka luo lämmintä valkoista, luonnollista valoa. Lämmin valkoinen epäsuora valo valaisee huoneen yhdistäen toiminnallisuuden ympäristötietoisuuteen. Epäsuora valo sopii täydellisesti yleisvalaisuun.

 • Erittäin pitkä käyttöikä

  Erittäin pitkä käyttöikä

  Todella luotettava valonlähde. Philipsin LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Philips LED-valaisimien ansiosta voit nauttia kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

 • Laadukas valo ja suuri valoteho

  Laadukas valo ja suuri valoteho

  Säästä energiaa 7,5 watin LED-moduulilla, joka tuottaa 40 watin hehkulamppua vastaavan valotehon (350 lumenia).

 • Tehokas LED

  Tehokas LED

  Tämän valaisimen LED-moduuli on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu, jossa on kolme LEDiä synteettisessä alumiinikotelossa. Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen valotehon ja taatusti yhtenäisen värisen valon.

 • Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Philipsin valaisimissa käytettävä LED-valaistustekniikka on todella energiatehokas (7,5 W:n moduuli tuottaa 350 lumenia). Tämän ansiosta valaisimet säästävät energiaa, ympäristöä ja rahaa entistä pienempien sähkölaskujen muodossa. Jos kaipaat kotiisi valaistusratkaisuja, jotka ovat energiatehokkaita, suorituskykyisiä ja muotoilultaan moderneja, tutustu Philipsin LED-tuotteisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita