Liitäntä

  Liitäntä

  Luo valoa hetkeen

  Kirkasta valoa lukemiseen. Lämmintä valoa, kun pelaat lasten kanssa. Voit tuoda LivingAmbiance-tekniikan kotiisi vaihtamatta nykyisiä valaisimia. Riittää, kun vaihdat niihin tämän pistokkseen, niin ne toimivat muiden LivingAmbiance-tuotteiden kanssa.

 • Luo valoa hetkeen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Luo valoa hetkeen

 • Säädä kutakin valoa erikseen tai kaikkia yhdessä

  Säädä kutakin valoa erikseen tai kaikkia yhdessä

  Kun valaisimet on liitetty Philips LivingAmbiance-tuotteisiin, voit vaihtaa valon väriä, himmentää tai säätää värillisen valon voimakkuutta, sekä himmentää valaisimia, joiden valo on valkoinen.

 • Ohjaa tätä ja muita SmartLink-valoja yhdellä kaukosäätimellä

  Ohjaa tätä ja muita SmartLink-valoja yhdellä kaukosäätimellä

  Kaikkia LivingAmbiance-tuotteita käytetään samalla helppokäyttöisellä kaukosäätimellä, jolla voi himmentää valoja tai vaihtaa niiden väriä – erikseen tai yhdessä – haluamallasi tavalla. Voit tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai itse tuotteesta, mitkä tuotteet toimivat yhdessä. Jos tuotteessa tai pakkauksessa on SmartLink-logo, tuote toimii yhdessä muiden SmartLink-tuotteiden kanssa.

 • Yhdistä mikä tahansa valkoisen valon valaisin LivingAmbiancen kaukosäätimeen

  Liitä LivingWhites-valaisimen ohjauspistoke valaisimesi ja pistorasian väliin, niin valaisin toimii muiden LivingAmbiance-tuotteiden kanssa. Näin voit hallita myös aiemmin hankkimiasi valaisimia LivingAmbiance-kaukosäätimellä ja liittää ne toisiin LivingAmbiance-tuotteisiin. Voit nyt luoda oman valoesityksesi! Älä liitä LivingWhites-valaisimen ohjauspistokkeeseen valaisinta, jossa on kosketushimmennin.

 • Himmennä valkoisen valon valaisin kaukosäätimellä

  Voit himmentää valaisimen LivingAmbiance-kaukosäätimellä. Varmista, että valaisimen lamppu on himmennettävä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita