Pöytävalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7121231ph/7121231ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Pöytävalaisin

  Luo mielikuvituksellinen

  Tässä tyylikkäässä Philips hue Beyond LED -pöytävalaisimessa yhdistyvät tunnelmavalaistus ja lämmin valkoinen kohdevalaistus. Voit yhdistää valaisimen langattomaan kotiverkkoon ja hallita kotisi valaistusta älylaitteella täydellisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Luo mielikuvituksellinen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

hue Personal Wireless Lighting Pöytävalaisin

Beyond-aloituspakkaus, valkoinen, LED 7121231PH Etsi samanlaisia tuotteita

Luo mielikuvituksellinen

ja helposti hallittava valaistus

 • Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Philips hue bridgen avulla voit ohjata valoja langattomasti kaikkialta asunnostasi. Älylaitteesi voi ohjata kaikkia bridgeen liitettyjä valoja yhtä lailla olohuoneesta, ruokapöydästä kuin makuuhuoneestakin.

 • Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Aseta hälytyksiä tai säädä valot syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, jolloin näyttää siltä kuin olisit kotona. Verkkoyhteyden avulla voit hallita kotisi valaistusta kätevästi suoraan älypuhelimeesi asennetun sovelluksen avulla. Kun otat käyttöön sovelluksen geoaitatoiminnon, valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti kotoa lähtiessäsi tai kotiin tullessasi. Voit olla rauhallisin mielin kaikkialla missä liikutkin.

 • Aina ajan tasalla

  Aina ajan tasalla

  Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Liitä jopa 50 hue-polttimoa ja -lamppua

  Liitä jopa 50 hue-polttimoa ja -lamppua

  Philips hue bridgeen voi liittää jopa 50 polttimoa tai lamppua. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella.

 • Kaksinkertainen hue-kokemus

  Kaksinkertainen hue-kokemus

  Tunsitpa olosi rentoutuneeksi, energiseksi tai sosiaaliseksi, valon voimalla voit lukea ja työskennellä kulloisenkin olotilasi mukaisessa ympäristössä. Hue Beyondissa on kaksi uutta toisistaan riippumatonta valonlähdettä – ylöspäin ja alaspäin – joten voit yhdistellä eri värisävyjä loputtomasti ja luoda sekä mielialaasi että käsillä olevaan työhön sopivan valaistuksen.

 • Paras mahdollinen työhösi sopiva valo

  Paras mahdollinen työhösi sopiva valo

  Mitä tahansa teetkin, hanki siihen sopiva valo. Lue, kirjoita tai työskentele korkealaatuisessa LED-valossa.

 • Yhdistele värejä loputtomasti mielialasi mukaan

  Yhdistele värejä loputtomasti mielialasi mukaan

  Valitse yksi väri tai yhdistä eri värejä: kahden toisistaan riippumattoman valonlähteen ansiosta voit luoda mielialaasi täydellisesti sopivan tunnelman, halusitpa sitten rentoutua tai saada energiaa.

 • Älä anna ilmoitusten keskeyttää

  Älä anna ilmoitusten keskeyttää

  Voit asettaa Philips hue -valon ilmoittamaan hienovaraisella värillisen valon sykäyksellä uusista viesteistä, sosiaalisen median päivityksistä ja muista älypuhelimeesi saapuneista ilmoituksista. Huen valoilmoitukset eivät häiritse keskittymistäsi, mutta kiinnittävät huomiosi. Niiden avulla voit seurata saapuvia viestejä ja päivityksiä oman mielesi mukaan.

 • Intuitiivinen hue-sovellus on helppokäyttöinen

  Intuitiivinen hue-sovellus on helppokäyttöinen

  Hallitse valaistusta sormen pyyhkäisyllä intuitiivisen hue-sovelluksen avulla. Voit hallita jokaista valaisinta erikseen, tallentaa omia valaistusasetuksia tai käyttää jo valmiita valaistusmalleja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita