Disney

Disney

Kattovalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717625316/717625316_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Disney

  Kattovalaisin

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä taianomainen Philipsin ja Disneyn Lentsikat-mobilevalaisin herättää Lentsikoiden seikkailut henkiin makuuhuoneen katossa. Lämpimässä valkoisessa LED-valossa lentävät hahmot tuova hymyn huulille! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 64,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Disney Kattovalaisin

Lentsikat, sininen, LED 717625316 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Erinomainen yleisvalaisin

  Erinomainen yleisvalaisin

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin sopii täydellisesti huoneen yleisvalaisimeksi. Se valaisee ihanteellisesti lapsen leikkejä ja puuhia koko päivän ajan.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita