Marvel

Marvel

Pöytävalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717644016/717644016_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Marvel

  Pöytävalaisin

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä Philipsin ja Marvelin värikäs Hämähäkkimies-lukuvalo rauhoittaa lasta yöllä ja tekee satuhetkistä entistä hauskempia. Hämähäkkimiehen kuvalla varustettu valaisin on turvallinen lapsille ja siinä on kuumentumaton, pehmeä LED-valo ja katkaisin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Marvel Pöytävalaisin

Hämähäkkimies, sininen, LED 717644016 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Marvelin lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Marvelin suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Ihanteellinen valaisin lapsen pöydälle tai sängyn viereen

  Ihanteellinen valaisin lapsen pöydälle tai sängyn viereen

  Tämä Philipsin ja Marvelin valaisin sopii täydellisesti lastenhuoneen pöydälle tai yöpöydälle. Sen pehmeässä ja lämpimässä valossa on miellyttävä lukea kirjaa tai kertoa iltasatuja. Valaisin on käden ulottuvilla ja valo on helppo sytyttää, mikä tuo lapselle turvaa yöllä.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelin kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita