Disney

Disney

Pöytävalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717645316/717645316_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Disney

  Pöytävalaisin

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä Philipsin ja Disneyn värikäs Lentsikat-lukuvalo rauhoittaa lasta yöllä ja tekee satuhetkistä entistä hauskempia. Lentsikoiden kuvilla varustettu valaisin on turvallinen lapsille ja siinä on kuumentumaton, pehmeä LED-valo ja katkaisin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Disney Pöytävalaisin

Lentsikat, oranssi, LED 717645316 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelin kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Ihanteellinen valaisin lapsen pöydälle tai sängyn viereen

  Tämä Philipsin ja Disneyn valaisin sopii täydellisesti lastenhuoneen pöydälle tai yöpöydälle. Sen pehmeässä ja lämpimässä valossa on miellyttävä lukea kirjaa tai kertoa iltasatuja. Valaisin on käden ulottuvilla ja valo on helppo sytyttää, mikä tuo lapselle turvaa yöllä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita