Disney

Disney

Tunnistinyövalo

  Disney

  Tunnistinyövalo

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä Philipsin ja Disneyn Jake-yövalo rauhoittaa lasta yöllä. Valaisimessa on suosikkihahmon kuva ja liikkeentunnistin, jonka ansiosta pehmeän valon voi sytyttää yhdellä liikkeellä. Valaisin toimii akulla, joten sen voi asettaa minne tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Disney Tunnistinyövalo

Jake, sininen, LED 717650516 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Toimii paristoilla – kaksi AAA-paristoa (ei mukana)

  Toimii paristoilla – kaksi AAA-paristoa (ei mukana)

  Tähän valaisimeen tarvitaan kaksi AAA-paristoa. Kaikki tämänkokoiset paristot ovat sopivia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhdessä. Paristot eivät sisälly tuotepakkaukseen.

 • Liiketunnistus sekä päivällä että yöllä

  Liiketunnistus sekä päivällä että yöllä

  Liiketunnistus rauhoittaa lasta yöllä. Valo syttyy automaattisesti, kun tunnistin havaitsee liikettä.

 • Rauhoittaa lasta yöllä

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin sopii ihanteellisesti yövaloksi ja tuo lapselle turvaa yöllä. Valaisimen liiketunnistin toimii sekä yöllä että päivällä, joten se on helppo sytyttää pienellä liikkeellä tai astumalla valaisimen lähelle. Sängyn viereen asetettava valo toimii samalla myös opastusvalona.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita