Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

  Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä Philipsin ja Disneyn Doria etsimässä -kuvanheitin tuo Dorin merensinisen maailman lastenhuoneeseen ja antaa lasten eläytyä uudelleen Dorin hauskaan matkaan perheensä luo Nemon ja muiden kavereiden kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

Doria etsimässä, sininen, LED 717699016 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Toimii paristoilla – kolme AAA-paristoa (ei mukana)

  Tähän valaisimeen tarvitaan kolme AAA-paristoa. Kaikki tämänkokoiset paristot ovat sopivia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhdessä. Paristot eivät sisälly tuotepakkaukseen.

 • Taianomainen tunnelma

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu siirrettävä yövalo valaisee ja heijastaa kuvia seinille ja kattoon. Valaisimen kaksi toimintoa tuovat taianomaista tunnelmaa iltarutiineihin ja tarinoihin: yövalo tuo lapselle turvaa ja heijastetut Disney-hahmot heräävät eloon aivan uudella tavalla. Valaisimessa olevalla kytkimellä voit helposti vaihtaa toiminnosta toiseen.

 • Mukana useita kuvarullia

  Tämän Philipsin ja Disneyn valaisimen tuotepakkaukseen sisältyy kolme kuvarullaa, joissa jokaisessa on kahdeksan lapsen mielikuvitusta ruokkivaa kuvaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita