Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

  Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Philipsin Star Wars -yövalon ja kuvanheittimen yhdistelmä valaisee ja heijastaa kattoon lumoavia kuvia. Valitse mieleisesi kohtaus kuvanheittimen 24 jännittävästä Star Wars -elokuvakohtauksesta ja seikkailu voi alkaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

Star Wars, musta, LED 717699916 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Star Wars -faneille

  Star Wars -faneille

  Philipsin Star Wars -valaisin luo makuuhuoneeseen jännittävää seikkailutunnelmaa. Star Wars -suosikkihahmolla varustetun valaisimen valossa on hauska oppia, rentoutua ja nukkua. Valaisin on suunniteltu turvalliseksi.

 • Luo seikkailutunnelmaa

  Luo seikkailutunnelmaa

  Makuuhuoneeseen tarkoitettu Philipsin siirrettävä Star Wars -yövalo valaisee ja heijastaa kuvia seinille ja kattoon. Valaisimen kaksi toimintoa tuovat taianomaista tunnelmaa iltarutiineihin ja tarinoihin: yövalo tuo lapselle turvaa ja heijastetut Star Wars -hahmot heräävät eloon aivan uudella tavalla. Valaisimessa olevalla kytkimellä voit helposti vaihtaa toiminnosta toiseen.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän Philips-valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja toistaa kodin värit eloisina.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Mukana useita kuvarullia

  Mukana useita kuvarullia

  Philipsin Star Wars -valaisimen tuotepakkaukseen sisältyy kolme kuvarullaa, joissa jokaisessa on kahdeksan lapsen mielikuvitusta ruokkivaa kuvaa.

 • Toimii paristoilla – kolme AA-paristoa (ei mukana)

  Toimii paristoilla – kolme AA-paristoa (ei mukana)

  Tähän valaisimeen tarvitaan kolme AA-paristoa. Kaikki tämänkokoiset paristot ovat sopivia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhdessä. Paristot eivät sisälly tuotepakkaukseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita