Disney

Disney

Yhdistetty kuvanheitin ja taskulamppu

  Disney

  Yhdistetty kuvanheitin ja taskulamppu

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Tämä Philipsin ja Disneyn kuvanheitin-taskulamppu valaisee ja heijastaa kuvia seinään. Kuvanheittimen käännettävät filmirullat näyttävät hauskoja elokuvakohtauksia, ja taskulamppu valaisee seikkailut pimeässä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Disney Yhdistetty kuvanheitin ja taskulamppu

Lentsikat, oranssi, LED 717885316 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Lapsesi tukena yöllä

  Lapsesi tukena yöllä

  Tämä Philipsin ja Disneyn kannettava valaisin ohjaa lapsesi turvallisesti yöllä kylpyhuoneeseen tai vanhempien makuuhuoneeseen. Taskulamppu on suunniteltu sopimaan ihanteellisesti lapsen käteen, ja se on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

 • Taianomainen tunnelma

  Taianomainen tunnelma

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu siirrettävä yövalo valaisee ja heijastaa kuvia seinille ja kattoon. Valaisimen kaksi toimintoa tuovat taianomaista tunnelmaa iltarutiineihin ja tarinoihin: yövalo tuo lapselle turvaa ja heijastetut Disney-hahmot heräävät eloon aivan uudella tavalla. Valaisimessa olevalla kytkimellä voit helposti vaihtaa toiminnosta toiseen.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Toimii paristoilla – mukana toimitetaan kolme LR44-nappiparistoa

  Toimii paristoilla – mukana toimitetaan kolme LR44-nappiparistoa

  Tähän valaisimeen tarvitaan kolme 1,5 V:n LR44-paristoa. Kaikki tämänkokoiset paristot ovat sopivia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhdessä. Paristot sisältyvät tuotepakkaukseen.

 • Mukana useita kuvarullia

  Mukana useita kuvarullia

  Tämän Philipsin ja Disneyn valaisimen tuotepakkaukseen sisältyy kolme kuvarullaa, joissa jokaisessa on kahdeksan lapsen mielikuvitusta ruokkivaa kuvaa.

 • Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteessa virtakytkin

  Valaisimen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita