Xenon WhiteVision

Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Xenon WhiteVision

  Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

  Philips Xenon WhiteVision -polttimo tuottaa 6 000 kelvinin voimakkaan valkoisen valon, joka parantaa näkyvyyttä tiellä. Se on täydellinen LED-valomainen polttimo xenon-ajovaloille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Xenon WhiteVision Auton Xenon-ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: D2S, Pakkauskoko: 1, 85 V, 35 W 85122WHVS1 Etsi samanlaisia tuotteita

Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Täydellinen valkoinen LED-vaikutelma

 • Puhtaan valkoinen valokeila valaisee kirkkaasti pimeässä

  Puhtaan valkoinen valokeila valaisee kirkkaasti pimeässä

  Philips Xenon WhiteVision -polttimoiden värilämpötila on 6 000 kelviniä, joten niiden puhtaan valkoinen valokeila valaisee kirkkaasti pimeässä. Philipsin patentoidun pinnoitetekniikan ansiosta Xenon WhiteVision heijastaa lisäksi tien sivuun sinistä valoa, joka tehostaa lähivalojen heijastumista liikennemerkeistä ja esteistä.

 • Täysin hyväksytty tieliikennekäyttöön, voimakkaan valkoinen valo

  Xenon WhiteVision on ECE-sertifioitu ja tuottaa tieliikennekäyttöön hyväksyttyä voimakkaan valkoista valoa. Se tarjoaa parhaan mahdollisen näkyvyyden häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä, sillä polttimoiden värilämpötila on sama kuin LED-valoissa.

 • Parempi kontrasti lisää näkyvyyttä ja ajon turvallisuutta

  Polttimoiden värilämpötila on 5 000 kelviniä, joten ne tuottavat erittäin valkoisen valon, joka heijastuu paremmin tiemerkinnöistä ja liikennemerkeistä. Valkoinen valo parantaa keskittymiskykyä ja ylläpitää kuljettajan virkeyttä pimeällä, mikä lisää ajoturvallisuutta ja -mukavuutta.

 • Philipsin autopolttimot ovat erittäin kestäviä

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää rikkoutumisen riskiä. Philipsin UV-kvartsilasisten polttimoiden sisällä on myös enemmän painetta, minkä ansiosta ne tuottavat voimakkaamman ja kestävämmän valon.

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Valkoinen polttimo, joka sointuu täydellisesti autosi LED-valoihin

  Philips Xenon WhiteVision -ajovalopolttimot ovat oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat ajovaloihinsa LEDiä muistuttavan valkoisen valon. Xenon WhiteVision -polttimoissa on sama värilämpötila kuin LED-polttimoissa, joten ne uudistavat Xenon-ajovalot kertaheitolla. Philipsin patentoitu pinnoitetekniikka viimeistelee Xenon WhiteVision -polttimoiden valkoisen valon, joka sointuu täydellisesti auton LED-valoihin.

 • Saatavana yleisimpinä Xenon-polttimomalleina D1S, D2S ja D2R

  Voit tarkistaa, mikä Xenon WhiteVision -polttimo sopii autoosi, osoitteessa www.philips.com/automotive

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita