LongerLife

Xenon-polttimon takuu

  LongerLife

  Xenon-polttimon takuu

  Takaamme turvallisuutesi

  Philips LongerLife Xenon -polttimoissa on automaattisesti neljän vuoden vakiotakuu. Rekisteröi ostoksesi verkossa, niin saat takuuseesi kolme lisävuotta veloituksetta. Tämän ansiosta polttimoillasi on uskomaton seitsemän vuoden takuu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Takaamme turvallisuutesi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LongerLife Xenon-polttimon takuu

Polttimotyyppi: D2R, Pakkauskoko: 1, 85 V, 35 W 85126SYC1 Etsi samanlaisia tuotteita

Hanki todistus 7 vuoden takuusta

rekisteröimällä tuotteesi

Takaamme turvallisuutesi

Pidennä 4 vuoden vakiotakuu 7 vuoteen kolmen helpon toimenpiteen avulla

 • LongerLife Xenon -polttimoissa on nyt 4 vuoden ilmainen takuu

  LongerLife Xenon -polttimoissa on nyt 4 vuoden ilmainen takuu

  Philipsin korkealaatuiset LongerLife Xenon -polttimot ovat taatusti turvallisia. Saat polttimoille nyt automaattisesti 4 vuoden takuun tuotteen ostopäivästä lähtien.

 • Pidennä takuuaikaa rekisteröimällä tuote helposti verkossa

  Pidennä takuuaikaa rekisteröimällä tuote helposti verkossa

  LongerLife Xenon -polttimoissa on pidempi käyttöaika kuin missään muussa Philipsin aikaisemmassa Xenon-polttimossa. Voit olla rauhallisin mielin, sillä saat nyt polttimoille ilmaiseksi kolmen vuoden lisätakuun. Rekisteröi vain tuote verkossa osoitteessa www.philips.se/xenongaranti ja noudata seuraavia ohjeita: 1. Varmista ensin, että tuote on aito Philips-tuote tarkistamalla tuotepakkauksen aitoussinetti. 2. Kun aitous on varmistettu, lähetä meille verkossa yhteystietosi ja todiste tuotteen ostosta. 3. Lopuksi voit tulostaa seitsemän vuoden tuotetakuun. Säilytä takuutodistus.

 • Takuuanomuksen tekeminen

  Takuuanomuksen tekeminen

  Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai Philipsin kuluttajapalveluun numeroon 00800 7445 4775. Jos takuuvaatimus vastaa takuuehtoja, sinulle toimitetaan uusi LongerLife Xenon -polttimoa vastaava polttimo. Jos vaihdat polttimon Philipsin kuluttajapalvelun kautta, lähetä meille viallinen Philips-polttimo suojapakkauksessa. Muista liittää mukaan ostotosite ja maksaa oman maasi toimitusosoitteen edellyttämät postimaksut.

 • Täydellinen ja kestävä Xenon-polttimo autoosi

  Täydellinen ja kestävä Xenon-polttimo autoosi

  Voit vaihtaa yksittäisen palaneen polttimon tilalle Philipsin LongerLife Xenon -polttimon. Suosittelemme, että polttimot vaihdetaan pareittain, jotta ne valaisevat mahdollisimman tasaisesti ja turvallisesti. Kestävät ja taloudelliset polttimot ovat täydellinen valoratkaisu pimeälle tielle.

 • Philips on Xenon HID -tekniikan keksijä

  Philips on Xenon HID -tekniikan keksijä

  Xenon HID (High Intensity Discharge) -polttimot tuottavat kaksinkertaisen valotehon, joten ajaminen on turvallista kaikissa olosuhteissa. Itse asiassa Xenon HID -polttimoiden voimakas valkoinen valo vastaa päivänvaloa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Xenon-ajovalot auttavat kuljettajaa keskittämään huomionsa tiehen ja erottamaan esteet ja liikennemerkit tavallisia ajovaloja nopeammin.

 • Takuuehdot

  Takuuehdot

  Tuote on rekisteröitävä 30 päivän kuluessa ostopäivästä lukien. Takuu on voimassa 7 vuoden tai enintään 150 000 kilometrin ajan, riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin. Takuu koskee ainoastaan yksityiskäyttöä ja ainoastaan aitoja Philips LongerLife Xenon -polttimoita. Philips ei ole vastuussa polttimoiden asennus- tai toimituskuluista, vaikka vika ilmenisi takuuaikana. Pidä takuutodistus ja ostotosite tallessa koko takuuajan mahdollista takuuanomusta varten. Tuotetta koskevat myös Philipsin yleiset takuuehdot: www.philips.com/warranty

 • Philipsin autopolttimot on valmistettu korkealaatuisesta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Philipsin autopolttimot kestävät hyvin kosteutta.

  Vain kvartsilasista valmistettu palava polttimo kestää yhtäkkisiä lämpötilanmuutoksia – esimerkiksi kylmä vesipisara voi kosteissa olosuhteissa osua kuumaan polttimoon, jos ajovaloumpio on rikki.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita