Vision

Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Vision

  Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Feel safe, drive safe

  Philips Xenon Vision korvaa yhden palaneen polttimon ja mukautuu toisen polttimon väriin uuden yhden polttimon korvaustekniikan ansiosta. Se sopii siis ihanteellisesti varapolttimoksi ja on myös taloudellinen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Feel safe, drive safe

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vision Auton Xenon-ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: D1S, Pakkauskoko: 1, 85 V, 35 W 85415VIS1 Etsi samanlaisia tuotteita

Feel safe, drive safe

Ihanteellinen varapolttimo

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Palkittu autopolttimojen valmistaja

  Palkittu autopolttimojen valmistaja

  Polttimomme ovat alan asiantuntijoiden palkitsemia.

 • Philips on Xenon HID -tekniikan keksijä

  Philips on Xenon HID -tekniikan keksijä

  Xenon HID (High Intensity Discharge) -polttimot tuottavat kaksinkertaisen valotehon, joten ajaminen on turvallista kaikissa olosuhteissa. Itse asiassa Xenon HID -polttimoiden voimakas valkoinen valo vastaa päivänvaloa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Xenon-ajovalot auttavat kuljettajaa keskittämään huomionsa tiehen ja erottamaan esteet ja liikennemerkit tavallisia ajovaloja nopeammin.

 • Philipsin autopolttimot kestävät hyvin UV-säteilyä.

  Philipsin autopolttimot kestävät hyvin UV-säteilyä.

  Philipsin UV-säteilyltä suojaava pinnoitetekniikka suojaa ajovaloja haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Sen ansiosta Philipsin UV-pinnoitettu kvartsilasi sopii kaikkiin olosuhteisiin ja takaa valojen pitkän käyttöiän.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips tuottaa luokkansa parhaita autotuotteita ja -palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

 • Vaihda polttimot yksitellen

  Xenon Vision mahdollistaa polttimoiden vaihtamisen yksi kerrallaan niin, että ne mukautuvat toistensa valon väriin. Siksi ne ovat taloudellisin valinta polttimonvaihdossa.

 • Xenon Vision mukautuu täydellisesti vaihtamattomaan Xenon-polttimoon

  Philips Xenon Vision korvaa yhden palaneen polttimon ja mukautuu toisen polttimon väriin. Uuden yhden polttimon vaihtotekniikan ansiosta polttimot voi vaihtaa yksi kerrallaan niin, että ne mukautuvat toistensa valon väriin. Xenon Vision on täydellinen ratkaisu yhden polttimon vaihtoon.

 • Philipsin autopolttimot on valmistettu korkealaatuisesta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Philipsin autopolttimot kestävät hyvin kosteutta.

  Vain kvartsilasista valmistettu palava polttimo kestää yhtäkkisiä lämpötilanmuutoksia – esimerkiksi kylmä vesipisara voi kosteissa olosuhteissa osua kuumaan polttimoon, jos ajovaloumpio on rikki.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita