Tornado

Energiansäästölamppu, spiraali

  Tornado

  Energiansäästölamppu, spiraali

  Pienin, kirkkain energiansäästölamppu

  Tornado on Philipsin uusin ja tehokkain energiansäästölamppu. Erittäin kompakti ja kirkas energiansäästölamppu säästää energiaa jopa 82 %. Lisäksi se sopii lähes kaikkiin kotisi valaisimiin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Energiansäästölamppu, spiraali

8 W (44 W), Pieni kanta, Lämmin valkoinen 871016321428310 Etsi samanlaisia tuotteita

Pienin, kirkkain energiansäästölamppu

Pieni kooltaan, mutta tehokas

 • Erinomainen valoteho

  Näiden Philips-lamppujen valoteho on suurempi kuin useimpien tavallisten energiansäästölamppujen. Niiden valo riittää kaikkeen toimintaan, kuten lukemiseen tai kun autat lapsia läksyjen kanssa.

 • Käyttöikä jopa 12 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 12 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi Philips-energiansäästölamppu korvaa 12 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

 • Säästää rahaa ja energiaa jopa 82 %

  Tämä lamppu säästää rahaa ja jopa 82 % energiaa verrattuna vakiolamppuun. Se maksaa itsensä takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Vähennä energiakuluja ja säästä heti.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita