EcoAmbiance

Energiansäästömainoslamppu

  EcoAmbiance

  Energiansäästömainoslamppu

  Näyttää hyvältä

  Tämä lamppu on hyvä valinta, kun tarvitset tutun muotoisen perusenergiansäästölampun. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

EcoAmbiance Energiansäästömainoslamppu

8 W (35 W), Pieni kanta, Lämmin valkoinen 871016321523500 Etsi samanlaisia tuotteita

Näyttää hyvältä

Sopiva muoto sopivaan hintaan

 • Säästää energiaa jopa 77 %

  Säästä rahaa ja jopa 77 % energiaa verrattuna vakiolamppuun. Se maksaa itsensä takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Vähennä energiakuluja ja säästä heti.

 • Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 8 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi energiansäästölamppu korvaa 8 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita