Genie

Energiansäästölamppu, sauva

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8710163224077/8710163224077_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Genie

  Energiansäästölamppu, sauva

  Pieni, tehokas ja kaunis lamppu

  Tämä Philipsin energiaa säästävä sauvalamppu maksaa itsensä takaisin vuodessa ja vähentää energiakuluja pitkään sen jälkeenkin. Se sopii useimpiin valaisimiin ja valaisee kotisi tehokkaasti lämpimällä valolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Genie Energiansäästölamppu, sauva

11 W (50 W), B22-kanta, Lämmin valkoinen 8710163224077 Etsi samanlaisia tuotteita

Pieni, tehokas ja kaunis lamppu

Pienikokoinen, tuottaa laadukasta kirkasta valoa

 • Kirkas valo, kompakti muotoilu

  Kirkas valo, kompakti muotoilu

  Tämä Philips-energiansäästölamppu sopii siististi kotonasi kaikkialle, missä tarvitset erityisen kirkasta valoa. Ihanteellinen pieniin valaisimiin.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita