Circular

Pyöreä energiansäästölamppu

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500315274/8711500315274_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Circular

  Pyöreä energiansäästölamppu

  Todella tehokas pyöreä lamppu

  Philipsin energiasäästölamppujen pyöreä muoto on ihanteellinen myös erikoisempiin käyttötarkoituksiin. Matalaprofiiliset, mutta tehokkaat lamput sopivat ahtaisiinkin paikkoihin. Säästää jopa 80 % energiaa ja rahaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Circular Pyöreä energiansäästölamppu

24 W (118 W), E27, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8711500315274 Etsi samanlaisia tuotteita

Todella tehokas pyöreä lamppu

Erinomainen valoteho

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 6 vuotta

  Käyttöikä jopa 6 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 6 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita