Economy

Energiansäästölamppu

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291144410/8718291144410_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Economy

  Energiansäästölamppu

  Edullinen hankkia ja käyttää

  Jos etsit energiaa säästävää, mutta perinteisen hehkulampun muotoista polttimoa, Philips Economy on tehokas ja edullinen ratkaisu. Käyttöaika jopa 6 vuotta. Säästää jopa 80 % energiaa ja rahaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Economy Energiansäästölamppu

8 W (38 W), E27, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8718291144410 Etsi samanlaisia tuotteita

Edullinen hankkia ja käyttää

Philips-laatua edullisesti

 • Näyttää vakiohehkulampulta

  Näyttää vakiohehkulampulta

  Tässä lampussa yhdistyvät tyylikkyys, ympäristöystävällisyys ja perinteinen hehkulampun muoto. Se on ihanteellinen kodin yleisvalaistukseen ja täydentää upeasti kauniita valaisimia.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 6 vuotta

  Käyttöikä jopa 6 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 6 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita