Outdoor

Energiansäästölamppu

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177203/8718291177203_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Outdoor

  Energiansäästölamppu

  Moderni ulkovalaistus

  Tämä energiaa säästävä Philips-ulkolamppu tuottaa pehmeän lämmintä valoa ja on suunniteltu puutarhan ja piha-alueiden valaisemiseen. Lampun käyttöikä on jopa 10 vuotta, joten se säästää rahaa ja energiaa vuodesta toiseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Outdoor Energiansäästölamppu

16 W (70 W), E27, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8718291177203 Etsi samanlaisia tuotteita

Moderni ulkovalaistus

Toimii jopa -20 asteessa

 • Koristevalaisin ulkokäyttöön

  Koristevalaisin ulkokäyttöön

  Ulkovalo voi parantaa puutarhasi tai muun ulkotilasi ulkonäköä tuomalla esiin katseenvangitsevia kohtia, valaisemalla kulkuväyliä tyylikkäästi tai luomalla täydellisen tunnelman ikimuistoisiin hetkiin ystävien ja perheen parissa. Katetuissa valaisimissa tämä Philips-ulkolamppu kestää koviakin olosuhteita.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita