1
Langaton hue-valaistus

Henkilökohtainen langaton valaistus

  Henkilökohtainen langaton valaistus

  Persoonallinen valaistus jokaiseen tilanteeseen

  Muuta tapaasi nähdä valo. Leikittele sävyillä, kontrastilla, valkoisella valolla ja kokonaisella väriskaalalla ja luo mieleisesi tunnelmavalaistus – kaikki tämä yhdellä älylaitteella. Voit käyttää Hue-lamppuja kaikissa E27-kannalla varustetuissa valaisimissa. Katso, mitä kaikkea voit tehdä Philips Huella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue Henkilökohtainen langaton valaistus

Hue – Color and White, Aloituspakkaus, Kolme E27 9W -LED-lamppua ja silta, Voidaan ohjata mobiililaitteella 8718291241737 Etsi samanlaisia tuotteita

Persoonallinen valaistus jokaiseen tilanteeseen

Säädä valaistusasetuksia kätevästi sovelluksella

 • Yhdistä jopa 50 valaisinta ja hallitse niitä älylaitteella

  Yhdistä jopa 50 valaisinta ja hallitse niitä älylaitteella

  Hue-silta mahdollistaa älykkään valaistuksen ja yhdistää lamput älypuhelinsovellukseen. Silta voi yhdistää kerralla jopa 50 lamppua. Asennettuasi lamput lataa ilmainen sovellus älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Ensimmäisellä käyttökerralla sovellus etsii sillan ja yhdistyy lamppuihin. Tämän jälkeen voit ohjata lamppuja langattomasti sovelluksen avulla.

 • Paranna keskittymiskykyä ammattilaisen määrittämillä asetuksilla

  Paranna keskittymiskykyä ammattilaisen määrittämillä asetuksilla

  Valitse asetuksista "Concentrate", niin kaikki valitsemasi hue-lamput muuttavat valon sävyn ja kirkkauden niin, että sinun on helpompi keskittyä. Testasimme tätä asetusta kouluissa, ja sen ansiosta oppilaiden keskittymiskyky todella parani.

 • Piristä kehoa ja mieltä säätämällä valkoisen värilämpötilaa

  Piristä kehoa ja mieltä säätämällä valkoisen värilämpötilaa

  Valitse asetuksista "Energize" niin kaikki valitsemasi polttimot valaisevat huoneen kirkkaalla ja energisellä valolla. Piristyt huomattavasti juuri silloin, kun tarvitset sitä.

 • Ajastimella voit ajastaa hälytyksiä ja säätää valoja käytön mukaan

  Ajastimella voit ajastaa hälytyksiä ja säätää valoja käytön mukaan

  Ajastimella voit säätää valoja asteittain käytön mukaan. Ajastettu hue-lamppu herättää sinut aamulla miellyttävämmin kuin herätyskello, ja illalla se helpottaa nukahtamaan luonnollisesti. Voit myös säätää valot niin, että ne palavat tullessasi töistä kotiin.

 • Säädä valon valkoisuutta, kun haluat lukea

  Säädä valon valkoisuutta, kun haluat lukea

  Valitse asetuksista "Reading" ja kaikki valitsemasi polttimot valaisevat huoneen lukemiseen soveltuvalla valkoisella valolla. Nauti lukemisesta vain nappia painamalla.

 • Säädä valoa rauhoittavan himmeäksi ja rentoudu

  Säädä valoa rauhoittavan himmeäksi ja rentoudu

  Valitse asetuksista "Relax", niin kaikki valitsemasi polttimot valaisevat huoneen himmeällä ja rauhoittavalla valolla. Asetus auttaa palautumaan kiireisen päivän jälkeen ja antaa hyvän tekosyyn levätä.

 • Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Voit säätää valoja verkkoselaimen avulla, joten sinun ei tarvitse olla kotona, kun haluat säätää kotisi valaistusta. Tämän ansiosta hue-lamput myös turvaavat kotisi: vaikka olisit töissä tai lomalla, voit säätää valot internetin kautta näyttämään siltä, että olisit kotona. Sinun tarvitsee vain kytkeä valot käyttöön valikkonäytöstä.

 • Muuta kuvat valaistukseen sopivaksi väripaletiksi

  Muuta kuvat valaistukseen sopivaksi väripaletiksi

  Valitse kuva älylaitteestasi tai ota uusi kuva ja käytä sitä. Näytölle ilmestyy osoittimia, jotka kuvastavat langattomia lamppuja. Kun vedät osoittimen johonkin kohtaan kuvan päälle, kyseinen lamppu muuttuu valitsemasi kohdan väriseksi. Voit myös tallentaa väriasetuksia mihin tahansa hue-yhteensopivaan laitteeseen ja käyttää niitä helposti myöhemmin. Lisäksi voit jakaa väriasetuksia hue-yhteisön kanssa ja tallentaa muiden käyttäjien luomia asetuksia.

 • Luo tili, niin voit hallita valoja missä tahansa

  Hue-lampuista on hyötyä silloinkin, kun et ole kotona. Hue-tilin avulla voit säätää valoja selaimen tai sovelluksen kautta missä tahansa. Luo tili osoitteessa www.meethue.com tai hue-sovelluksen kautta ja määritä itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Ensimmäisellä käyttökerralla sinua pyydetään luomaan yhteys kodin Wi-Fi-verkkoon, jotta hue-silta voidaan yhdistää käyttäjätiliisi.

 • Lampussa on 16 miljoonaa väriä, joita voi ohjata verkossa

  Jokaisen langattoman hue-lampun sisällä on älykästä tekniikkaa, jonka ansiosta lamppu tuottaa kaikki näkyvän valon spektrin värit ja erilaisia valkoisen sävyjä lämpimästä kylmään. Hue-polttimot voidaan asentaa suoraan kodin nykyisiin valaisimiin tavallisten lamppujen tavoin. Sytytä vain valot – hue-lamput ovat heti käytössäsi.

 • ZigBee-tekniikan avulla voit päivittää valoja langattomasti

  Kehitämme ja päivitämme hue-lamppuja jatkuvasti, jotta niiden käyttö olisi helpompaa. Haluamme myös varmistaa, että saat mahdollisimman paljon hyötyä tulevista päivityksistä ja parannuksista. Hue-lamput toimivat ZigBee-verkossa, joka on turvallinen ja luotettava järjestelmä valojen hallintaan. Järjestelmän avulla lamppujen ohjelmat ja laiteohjelmistot voidaan päivittää langattomasti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita