Softone

Energiaa säästävä kruunulamppu

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291657927/8718291657927_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Softone

  Energiaa säästävä kruunulamppu

  Koe pehmeämpi valo

  Tämä Philips Softone -energiansäästölamppu tuottaa lämpimän pehmeää valoa, joka ei rasita silmiä. Ihanteellinen kotoisan tunnelman luomiseen. Lampun käyttöikä on jopa 10 vuotta. Täydentää kauniisti kotisi sisustusta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Softone Energiaa säästävä kruunulamppu

5 W (22 W), E14, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8718291657927 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe pehmeämpi valo

Luo lämmin ja kutsuva tunnelma

 • Näyttää tavalliselta kruunuhehkulampulta

  Näyttää tavalliselta kruunuhehkulampulta

  Tässä lampussa yhdistyvät tyylikkyys, ympäristöystävällisyys ja perinteinen hehkulampun muoto. Se on ihanteellinen kodin yleisvalaistukseen ja täydentää upeasti kauniita valaisimia.

 • Säästä silmiäsi pehmeällä valolla

  Säästä silmiäsi pehmeällä valolla

  Philips Softone -sarjan energiasäästölamput tuottavat pehmeää, epäsuoraa valoa, joka sopii erinomaisesti kodin valaistukseen. Luo haluamasi tunnelma valitsemalla sopivin värilämpötila.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita