Henkilökohtainen langaton valaistus

  Henkilökohtainen langaton valaistus

  Säädä valaistusta missä tahansa

  Säädä kotisi valaistusta missä tahansa kätevän sovelluksen avulla. Philips hue lux -lamput tuottavat kirkkaan ja lämpimän valkoisen valon, jota voi himmentää ja ohjata älylaitteen avulla. hue lux -lamput sopivat tavallisiin E27-lampunkantoihin. Tutustu valaistuksen uuteen sukupolveen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue Henkilökohtainen langaton valaistus

hue lux – lämmin valkoinen valo, Starter-pakkaus, Kaksi E27 9W -LED-lamppua ja silta, Voidaan ohjata mobiililaitteella 8718291797098 Etsi samanlaisia tuotteita

Säädä valaistusta missä tahansa

Säädä valaistusasetuksia kätevästi sovelluksella

 • Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Jos viivyt myöhään töissä tai olet poissa kotoa yöllä, voit sytyttää ja sammuttaa valoja etäyhteyden välityksellä. Silloin näyttää kuin olisit kotona, vaikka et ole. Voit myös määrittää valot syttymään tiettyyn aikaan. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, kun olet lomalla, mutta haluat muiden luulevan, että olet kotona. Voit myös asettaa valot syttymään juuri ennen kuin tulet töistä, jotta sinun ei tarvitse tulla pimeään kotiin.

 • Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Philipsin langattoman hue-valaistusjärjestelmän avulla voit ohjata valoja langattomasti kaikkialta asunnostasi. Älylaitteesi voi ohjata kaikkia siltaan liitettyjä valoja yhtä lailla olohuoneesta, ruokapöydästä kuin makuuhuoneestakin.

 • Täydellinen himmennys digitaalisesti

  Täydellinen himmennys digitaalisesti

  Philipsin hue lux -lamput luovat kirkasta, lämmintä valkoista valoa kaikenlaisiin tilanteisiin. Valon voimakkuus on helppo asettaa monenlaisiin tarpeisiin. Voit hallita himmennystä vaivattomasti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta – enää et tarvitse erillisiä himmennyskytkimiä.

 • Ajastimella voit ajastaa hälytyksiä ja säätää valoja käytön mukaan

  Ajastimella voit ajastaa hälytyksiä ja säätää valoja käytön mukaan

  Ajastimella voit säätää valoja asteittain käytön mukaan. Hiljalleen kirkastuva hue lux -lamppu herättää sinut aamulla miellyttävämmin kuin herätyskello, ja illalla se himmenee pikku hiljaa ja helpottaa nukahtamaan luonnollisesti. Voit myös säätää valot syttymään tiettyyn aikaan esimerkiksi niin, että ne palavat tullessasi töistä kotiin.

 • Mukauta liitettyä valaistusta

  Mukauta liitettyä valaistusta

  Hyödynnä fiksua valaistusta: hue helpottaa elämääsi, kun voit automatisoida valaistusasetukset. Integroitu geoaitatekniikka sammuttaa valot, kun poistut kotoa, ja sytyttää ne, kun palaat – näin sinun ei enää tarvitse tulla pimeään kotiin. Voit lisätä valaistukseen digitaalisen tason liittämällä sen IFTTT (If This Then That) -palveluun. Voit määrittää valon vilkkumaan, kun saat tärkeän sähköpostiviestin tai yhteisöpalvelun päivityksen tai kun lempijoukkueesi tekee maalin. Voit myös määrittää valot reagoimaan esimerkiksi sääennusteeseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

 • Nauti tilannetta varten räätälöidyistä valotehosteista

  Nauti tilannetta varten räätälöidyistä valotehosteista

  hue-järjestelmä on ensimmäinen Philipsin järjestelmä, joka on avoin Philipsin ulkoiselle kehittäjäyhteisölle. Kekseliäät kolmansien osapuolten kehittäjät kehittävät jatkuvasti lisää sovelluksia, joilla voi esimerkiksi synkronoida valot saapuvien sähköpostiviestien tai twiittien kanssa tai yhdistää ne moniin muihin verkon syötteisiin.

 • Aina ajan tasalla

  Aina ajan tasalla

  Philips hue perustuu ZigBee Light Link -tekniikkaan, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää langattomasti suoraan hue-lamppuihin tai siltaan.

 • Liitä jopa 50 polttimoa ja lamppua

  Liitä jopa 50 polttimoa ja lamppua

  Philips hue -siltaan voi liittää jopa 50 lamppua tai valaisinta. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen ja lisätä sitten järjestelmääsi esimerkiksi Philips hue -lamppuja sekä Philips hue Bloom-, Iris- ja Lightstrip-tuotteita. Tämän jälkeen järjestelmääsi kytkettyjen valojen hallinta on kämmenelläsi missä tahansa asunnossasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita