LED

Polttimo

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696419182/8718696419182_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LED

  Polttimo

  Tuttu valonsäde kohtaa innovatiivisen muotoilun

  Kun vaihdat Philipsin LED-kapseliin, käytät heti jopa 90 % vähemmän energiaa tinkimättä valotehosta ja valon laadusta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 7,49 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED Polttimo

2 W (20 W), G4, Valkaisu, Ei-himmennettävä 8718696419182 Etsi samanlaisia tuotteita

Tuttu valonsäde kohtaa innovatiivisen muotoilun

Säästyt lamppujen vaihdon vaivalta

 • Lue lisää valosta

  Lue lisää valosta

  Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Polttimot, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas polttimot, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-polttimoiden CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

 • Viileä, virkistävä valo

  Viileä, virkistävä valo

  Tämän polttimon värilämpötila on 3000K, joten se tuottaa viileää ja virkistävää valoa, jonka avulla voit luoda täydellisen tunnelman ikimuistoisiin hetkiin ystäviesi kanssa tai rauhalliseen lukuhetkeen.

 • Muoto ja koko vastaavat halogeenikapselia

  Muoto ja koko vastaavat halogeenikapselia

  Kauniin muotoilunsa ja tuttujen mittojensa ansiosta tämä nykyaikainen LED-kapselipolttimo on täydellinen ja kestävä vaihtoehto perinteiselle halogeenikapselille.

 • Syttyy heti

  Syttyy heti

  Ei tarvetta odottelulle: Philipsin LED-polttimot tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Huone valaistuu kokonaan heti, kun valo kytketään. Ei hidasta syttymistä, ei odotusta.

 • Pitkäkestoiset polttimot – käyttöikä jopa 15 vuotta

  Pitkäkestoiset polttimot – käyttöikä jopa 15 vuotta

  Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää polttimoiden vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

 • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

  Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

  LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiopolttimoihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

 • Ei UV- eikä infrapunasäteilyä

  Ei UV- eikä infrapunasäteilyä

  Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

 • Valoa kaikkialle

  Tämän LED-polttimon innovatiivinen mutta perinteinen muoto estää varjon, joka tavallisesti muodostuu valokeilan leviämisreunaan. Tulos? Lämmin valkoinen valo, joka jakautuu tasaisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita