White Aloituspakkaus E27

  White Aloituspakkaus E27

  Anna mielen levätä

  Pääset helposti alkuun Philips hue -aloituspakkauksella, joka sisältää valkoisen valaistuksen. Helpota elämääsi kätevillä ja älykkäillä valaistusratkaisuilla ja hallitse kotisi valaistusta myös etänä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Anna mielen levätä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue White Aloituspakkaus E27

Aloituspakkaus, E27 8718696449653 Etsi samanlaisia tuotteita

Anna mielen levätä

 • Säädä valaistusta missä tahansa

  Säädä valaistusta missä tahansa

  Voit säätää valaistusta etäyhteyden välityksellä missä tahansa oletkin. Tarkista, unohditko sammuttaa valot kotoa lähtiessäsi tai sytytä ne päälle, jos teet myöhään töitä. Geoaitatekniikan avulla valot toivottavat sinut tervetulleeksi saapuessasi kotiin tai sammuvat automaattisesti lähtiessäsi. Yksinkertaista elämääsi ja rauhoita mieltäsi fiksusti ja käytännöllisesti.

 • Taatusti vaivaton langaton himmennys

  Taatusti vaivaton langaton himmennys

  Nauti Philips Hue-valojen taatusti vaivattomasta himmennyksestä. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri oikea valaistus. Johtoja, sähköasentajia tai asennuksia ei tarvita.

 • Ajasta valot helposti

  Ajasta valot helposti

  Philips Hue -sovelluksen ajastustoiminnon avulla voit antaa vaikutelman siitä, että olisit kotona, vaikka oletkin muualla. Määritä valot syttymään saapuessasi kotiin tai määritä eri huoneiden valot syttymään eri aikaan. Voit myös asettaa valot sammumaan vaiheittain illalla niin, ettei sinun tarvitse itse muistaa sammuttaa niitä.

 • Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Liittämällä Philips Hue -valot siltaan saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja älypuhelimella tai tablet-laitteella Philips Hue -sovelluksen kautta tai käytä valoja lisäämällä järjestelmään kytkimiä. Ota Philips Hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti käyttämällä esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 10 lisävarustetta Philips hue -siltaan (sisältyy toimitukseen). Aloita hankkimalla jokin aloituspakkauksista ja lisää Philips hue -tuotteita järjestelmääsi. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Yhteensopiva Applen HomeKit-tekniikan kanssa

  Yhteensopiva Applen HomeKit-tekniikan kanssa

  Valkoisen valon sisältävä Philips hue -aloituspakkaus sopii yhteen Applen HomeKit-tekniikan kanssa. Pyydä Siriä sytyttämään valot tai himmentämään niitä tai valitse asetuksia koskettamatta ensimmäistäkään painiketta. Sovellusten avulla voit jopa yhdistää valosi muihin Applen HomeKit-tekniikkaa tukeviin laitteisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita