White ambiance Aloituspakkaus E27

  White ambiance Aloituspakkaus E27

  Valoa tunnelmallisiin hetkiin

  Valkoisella valolla varustetulla Philips hue -aloituspakkauksella pääset helposti alkuun ja luonnollinen valkoinen valo auttaa voimaan paremmin aamunkoitosta auringonlaskuun. Voit ohjata valoa älylaitteella tai langattomalla katkaisimella ja muodostaa yhteyden kannettaviin laitteisiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue White ambiance Aloituspakkaus E27

Aloituspakkaus, E27, 9, 5 W 8718696580288 Etsi samanlaisia tuotteita

Valoa tunnelmallisiin hetkiin

Aamunkoitosta auringonlaskuun

 • Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Valitse jokaiselle hetkelle oikea tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri sopivaa.

 • Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

  Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

  Valo vaikuttaa mielialaan, käyttäytymiseen, vireystasoon ja arkirutiineihin. Sovelluksessa voit valita hetkeen täydellisesti sopivan valaistuksen. Philips hue auttaa piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineista hetkiä, joista nautit. Voi paremmin.

 • Herää hellävaraisesti auringon nousuun

  Herää hellävaraisesti auringon nousuun

  Paranna untasi ja herää hellävaraisesti ja virkeänä. Philips hue auttaa käynnistämään päivän mukavasti. Asteittain lisääntyvä valoteho antaa vaikutelman siitä, että heräät luonnollisesti auringon valoon etkä herätyskellon räminään.

 • Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Liittämällä Philips hue -valot siltaan saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja älypuhelimella tai tablet-laitteella Philips hue -sovelluksen kautta tai käytä valoja lisäämällä järjestelmään kytkimiä. Ota Philips hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti ottamalla käyttöön esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä.

 • Ohjaa valoa langattomalla Philips hue -himmentimellä

  Ohjaa valoa langattomalla Philips hue -himmentimellä

  Voit ohjata Philips hue -valoa myös ilman älypuhelinta tai tablettia. Pakkaukseen kuuluvalla langattomalla kytkimellä voit kytkeä valon päälle ja pois, vaihtaa neljän esiasetuksen välillä ja himmentää sopivaan valotehoon. Philips hue -sovelluksen avulla voit määrittää kytkimen ja lisätä mieleiset Philips hue -valaistusasetukset. Kiinnitys onnistuu nopeasti, yksinkertaisesti ja ilman stressiä. Voit kiinnittää kytkimen minne haluat käyttämällä ruuveja tai takakannen kaksipuolista kiinnitystarraa.

 • Muodostaa yhteyden kannettaviin laitteisiin

  Muodostaa yhteyden kannettaviin laitteisiin

  Yhdistä Philips hue kannettaviin laitteisiisi ja löydä ominaisuuksia, jotka auttavat jokapäiväisessä elämässäsi. Philips huen voi jo nyt yhdistää Apple Watch-, Android wear- ja Pebble-laitteisiin sekä IFTTT:n kautta moniin suosittuihin fitnessmittareihin, kuten Fitbit ja Jawbone. Näin voit esimerkiksi kytkeä valot päälle automaattisesti, kun haluat herätä tai olet nukkunut tarpeeksi.

 • Yhteensopiva Apple HomeKit- ja Works With Nest -tekniikoiden kanssa

  Yhteensopiva Apple HomeKit- ja Works With Nest -tekniikoiden kanssa

  Philips huen voi yhdistää myös muiden merkkien tuotteisiin ja niiden yhteispelillä saat kaiken irti elämänlaatua parantavasta tekniikasta. Philips hue on yhteensopiva Apple HomeKit -tekniikan kanssa. Voit pyytää Siriä sammuttamaan valot tai vaihtamaan valaistusasetusta yhdellä napin painalluksella. Voit myös käyttää kolmansien osapuolien sovelluksia linkittämään valosi muihin Apple HomeKit -tekniikkaa käyttäviin laitteisiin. Philips hue ja Nest-tekniikka tekevät kodistasi yhdessä entistä mukavamman.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 7 Hue-himmennintä Philips hue -siltaan (sisältyy toimitukseen). Aloita hankkimalla jokin aloituspakkauksista ja lisää sitten Philips hue -laitteita järjestelmääsi. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti ja langattomasti suoraan Philips hue -laitteesta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita