LED

Polttimo

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696588840/8718696588840_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LED

  Polttimo

  Yksi polttimo, kolme valoasetusta

  Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin Scene Switch LED -polttimolla voit muuttaa valaistuksen helposti nykyisellä kytkimelläsi. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 12,49 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED Polttimo

8 W – 5 W – 2 W (60 W), E27, Lämmin/erittäin lämmin/hyvin lämmin, Ei-himmennettävä 8718696588840 Etsi samanlaisia tuotteita

Yksi polttimo, kolme valoasetusta

Toimii nykyisen kytkimesi kanssa

 • Lue lisää valosta

  Lue lisää valosta

  Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Polttimot, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas polttimot, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-polttimoiden CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

 • Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

  Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

  Valaisimessa on heti valmiina monta loistavaa valoasetusta, joista voit valita tilanteeseen ja mielialaasi sopivan. Polttimo ohjautuu älykkäästi, eikä himmentimiä tai lisäasennuksia tarvita. Vaihtamalla Scene Switch -polttimoon voit vaihtaa eri valoasetusten välillä vanhaa valokatkaisijaasi käyttäen. Nauti miellyttävästä käytöstä helposti ja erittäin matalaan hintaan. Tämän polttimon ansiosta valaistus mukautuu jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi.

 • Palauta oletusasetukset

  Palauta oletusasetukset

  Jos käytössäsi on useita synkronoimattomia valaisimia, voit palauttaa tehdasasetukset kytkemällä valot päälle ja sammuttamalla ne välittömästi.

 • Valaisin muistaa viimeisimmän valoasetuksesi

  Valaisin muistaa viimeisimmän valoasetuksesi

  Scene Switch -polttimossa on sisäänrakennettu muistisiru, joka tallentaa viimeisimmän valoasetuksesi, kun valo on sammutettuna vähintään 6 sekunnin ajan. Jos et vaihtele valoasetuksiasi usein, lempiasetuksesi on aina valmiina, kun kytket valaisimen uudelleen käyttöön.

 • Pitkäkestoiset polttimot – käyttöikä jopa 15 vuotta

  Pitkäkestoiset polttimot – käyttöikä jopa 15 vuotta

  Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää polttimoiden vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

 • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

  Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

  LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiopolttimoihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

 • Ei UV- eikä infrapunasäteilyä

  Ei UV- eikä infrapunasäteilyä

  Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

 • Kolme valoasetusta: 2700 K, 2500 K ja 2200 K

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Matalan Kelvin-arvon polttimot tuottavat lämpimän kotoisaa valoa, kun taas korkean Kelvin-arvon valo virkistää ja auttaa jaksamaan. Uusilla Scene Switch -polttimoilla voit helposti vaihtaa käytännöllisestä valaistuksesta kotoisaan lämminsävyiseen valoon. Valittavat valotehoasetukset ovat 100 %, 40 % ja 10 %. Nyt voit helposti muokata huoneen valaistuksen tilanteeseen tai mielialaasi sopivaksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita