-

White ambiance

  -

  White ambiance

  Valoa tunnelmallisiin hetkiin

  Lisää Philips hue -järjestelmään himmennettävä valkoinen Philips hue -spottivalo ja nauti lämpimästä tai viileästä valkoisesta valosta, joka antaa energiaa kaikkiin päivän toimiin. Voit hallita valoa liittämällä sen Philips hue -siltaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue White ambiance

Yksi lamppu, GU10, 5, 5 W 8718696599303 Etsi samanlaisia tuotteita

Valoa tunnelmallisiin hetkiin

Aamunkoitosta auringonlaskuun

 • Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Valitse jokaiselle hetkelle oikea tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri sopivaa.

 • Herää hellävaraisesti auringon nousuun

  Herää hellävaraisesti auringon nousuun

  Paranna untasi ja herää hellävaraisesti ja virkeänä. Philips hue auttaa käynnistämään päivän mukavasti. Asteittain lisääntyvä valoteho antaa vaikutelman siitä, että heräät luonnollisesti auringon valoon etkä herätyskellon räminään.

 • Valmistaudu päivää varten

  Valmistaudu päivää varten

  Jätä aamukahvi väliin ja valmistaudu päivään viileällä, kirkkaalla päivänvalolla, joka antaa energiaa kehollesi ja mielellesi. Sopii täydellisesti hetkiin, jolloin tarvitset lisäpotkua arkeen.

 • Nauti lukemisesta

  Nauti lukemisesta

  Uppoudu lempikirjaasi tuntikausiksi Philips huen ansiosta. Se luo lukemiseen täydellisesti sopivan valkoisen valon.

 • Rentoudu lämpimän valkoisessa valossa

  Rentoudu lämpimän valkoisessa valossa

  Nosta jalat ylös ja rentoudu pehmeän valkoisessa valossa päivän päätteeksi. Valkoinen valo auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan paremmin yöllä.

 • Pysy keskittyneenä

  Pysy keskittyneenä

  Pysy keskittyneenä juuri oikein säädetyn kirkkaan valkoisen valon ansiosta. Se auttaa sinua hoitamaan asiat nopeasti ja tehokkaasti, ilman häiriötekijöitä. Valmistaudu kokeeseen, työskentele etänä tai suunnittele vaikka asukokonaisuuttasi tilanteeseen sopivassa valossa.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta Philips hue -siltaan. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen tai yhden sillan ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita tarpeen mukaan. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi intuitiivisella Philips hue -sovelluksella iOS- tai Android-älylaitteesi kautta. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Suunniteltu sopimaan täydellisesti tavalliseen GU-10 kohdevalokantaan

  Valkoista tunnelmavaloa tuottava Philips hue GU-10 -lamppu on suunniteltu täydelliseksi ratkaisuksi kohdevalaistuksen nykyaikaistamiseen, joten se sopii jo olemassa oleviin kohdevalaisimiin saumattomasti. Siksi tämä lamppu on älykäs ja energiaa säästävä korvaaja perinteisille halogeenikohdelampuille.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita