EcoClassic50

Halogeenilamppu

  EcoClassic50

  Halogeenilamppu

  Kaikki loisto, puolet vähemmän energiaa

  Philips EcoClassic50 -lamput ovat ainoat halogeenilamput, jotka ovat erittäin kirkkaita, vaikka niiden energiatehokkuusluokka on B. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

EcoClassic50 Halogeenilamppu

30 W (52 W), Normaali kanta, Lämmin valkoinen 872790025023710 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikki loisto, puolet vähemmän energiaa

Loistavaa halogeenivaloa, energialuokka B

 • Palkittu muotoilu ja ainutlaatuinen tekniikka

  EcoClassic50-halogeenilamppujen tekniikka on yllättävän älykäs. Infrapunasäteilyä heijastavalla materiaalilla pinnoitettu sisäpuoli heijastaa säteet takaisin hehkulankaan kuin peili. Vakiolamput tuhlaavat energiaa suuren lämmönhukan vuoksi, mutta EcoClassic50-lamput heijastavat lämmön takaisin hehkulankaan ja käyttävät sen uudelleen. Käyttämällä lämmön kahteen kertaan ne vähentävät energiankulutuksen puoleen.

 • Syttyy heti

  Huone valaistuu kokonaan heti, kun valo kytketään. Ei hidasta syttymistä, ei odotusta.

 • Täysin himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

  Nämä Philips-lamput voi himmentää kaikilla himmentimillä, kaikilla aallonpituuksilla kirkkaasta halogeenivalosta lämpimään, himmeään oranssiin hehkuun.

 • 3 vuoden käyttöikä vähentää vaivaa

  Kun EcoClassic50-energiansäästölamppujen käyttöikä on 3 vuotta, lamppujen vaihtoväli pitenee. Yksi EcoClassic50-lamppu, jonka käyttöikä on 3 vuotta / 3000 tuntia, korvaa 3 vakiolamppua. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat vuodenajat (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita