Tornado

Energiansäästölamppu, spiraali

  Tornado

  Energiansäästölamppu, spiraali

  Tehokas ja himmennettävä

  Tornado on Philipsin uusin ja tehokkain energiansäästölamppu. Erittäin kompakti ja kirkas energiansäästölamppu säästää energiaa jopa 85 %. Lisäksi se sopii lähes kaikkiin kotisi valaisimiin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Energiansäästölamppu, spiraali

13 W (57 W), Pieni kanta, Lämmin valkoinen 872790082826900 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas ja himmennettävä

Tehokas ja pienikokoinen

 • Himmentäminen luo kotoisan tunnelman

  Useiden valaisimien käyttö lisää huoneen eloisuutta, koska erilaiset valaisimet korostavat huoneen yksityiskohtia. Himmentämällä valoja voit luoda erilaisia tunnelmia kotoisasta eloisaan.

 • Erinomainen valoteho

  Näiden Philips-lamppujen valoteho on suurempi kuin useimpien tavallisten energiansäästölamppujen. Niiden valo riittää kaikkeen toimintaan, kuten lukemiseen tai kun autat lapsia läksyjen kanssa.

 • Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 8 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi energiansäästölamppu korvaa 8 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita