Tornado Automatic

Energiansäästölamppu, spiraali

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900844481/8727900844481_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Tornado Automatic

  Energiansäästölamppu, spiraali

  Tehokas valotunnistin

  Automaattisen valotunnistimen ansiosta tämä Philips-energiansäästölamppu tuottaa kirkasta valoa tarpeen mukaan, myös ulkokäytössä. Tämä lamppu sopii lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin sekä säästää energiaa ja rahaa jopa 10 vuotta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Automatic Energiansäästölamppu, spiraali

15 W (70 W), E27, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8727900844481 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas valotunnistin

Kytkeytyy päälle automaattisesti yöllä

 • Erittäin kirkas ja tehokas

  Erittäin kirkas ja tehokas

  Kirkkauden lisääminen tarkoittaa yleensä myös suurempaa energiankulutusta. Philipsin energiansäästölampuilla voit nauttia kirkkaasta ja virkistävästä valosta säästäen samalla rahaa ja energiaa. Täydellinen työvalaistukseen toimistoissa ja muissa tiloissa, joissa tarvitaan erityisen kirkasta valoa.

 • Virta kytkeytyy päälle automaattisesti

  Virta kytkeytyy päälle automaattisesti

  Automaattisen valosensorin ansiosta lamppu soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa valon on sytyttävä nopeasti.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Käyttöikä jopa 10 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita