Tornado

Kompakti spiraalinmuotoinen loistelamppu

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900886603/8727900886603_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Tornado

  Kompakti spiraalinmuotoinen loistelamppu

  Välitön kirkkaus

  Tornadon uskomaton kirkkaus saa värit näyttämään eloisammilta. Tämä Philipsin lamppu syttyy välittömästi ja sopii kaikkialle kompaktin muotoilunsa ansiosta. Säästää rahaa jopa 8 vuoden ajan* * Perinteiseen hehkulamppuun verrattuna. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Kompakti spiraalinmuotoinen loistelamppu

32 W (145 W), E27, Viileä päivänvalo, Ei-himmennettävä 8727900886603 Etsi samanlaisia tuotteita

Välitön kirkkaus

Välitön kirkas valo

 • Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 8 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita