myVision

LED-lamppu

  myVision

  LED-lamppu

  Säästä energiaa aina

  Philips MyVision -LED-lamput: energiansäästölamppujen uusi sukupolvi. Säästävät eniten energiaa, erittäin kestäviä, syttyvät heti, eivät kärsi sytyttämisestä ja sammuttamisesta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myVision LED-lamppu

5 W (25 W), Normaali kanta, Lämmin valkoinen 872790089870500 Etsi samanlaisia tuotteita

Säästä energiaa aina

Korvaa kaikki energiansäästölamput

 • Säästää energiaa 80–90 %

  Nykyisin on käytettävissä useita valaistustekniikoita. Ne tarvitsevat eri määrän energiaa saman valotehon saamiseksi. Siksi ne ovat joko tehokkaita tai eivät. Vakiolamput muuntavat vain 5 % energiasta valoksi, ja 95 % muuttuu hukkalämmöksi. Energiansäästötekniikat tuottavat saman määrän valoa, mutta käyttävät 80–90 % vähemmän energiaa eli eivät muuta sitä hukkalämmöksi. Siten ne säästävät energiaa ja rahaa.

 • Käyttöikä jopa 25 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 25 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi lamppu korvaa 25 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

 • Syttyy heti

  Huone valaistuu kokonaan heti, kun valo kytketään. Ei hidasta syttymistä, ei odotusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita