myAmbiance

LED-kynttilä

  myAmbiance

  LED-kynttilä

  Erinomainen valon laatu, säästää eniten energiaa

  Philips MyAmbiance -LED-lamput: valaistuksen seuraava sukupolvi. Himmennettävä, välittömästi syttyvä valo, parhaat energiansäästöominaisuudet ja elohopeaton, ainutlaatuinen muotoilu. Viimeisimmät innovaatiot ja luokkansa parhaat tuotteet tarjoavat muutakin kuin pelkkää valoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myAmbiance LED-kynttilä

7 W (32 W), Normaali kanta, Lämmin valkoinen 872790089906100 Etsi samanlaisia tuotteita

Erinomainen valon laatu, säästää eniten energiaa

Korvaa kaikki lamput

 • Kaunis valo

  Philipsin MyAmbiance-LED-lamput luovat kaunista, lämpimän valkoista valoa. Tämä energiaa säästävä LED-lamppu näyttää värit oikeanlaisina.

 • Palkittu muotoilu

  IF-muotoilupalkinnon voittaja. Vuodesta 1953 jaettu iF-muotoilupalkinto on luotettava laadukkaan muotoilun merkki.

 • Syttyy heti, himmennys useimmilla himmentimillä

  Syttyy heti, voidaan himmentää useimmilla himmentimillä.

 • Säästää energiaa 90 %

  Nykyisin on käytettävissä useita valaistustekniikoita. Ne tarvitsevat eri määrän energiaa saman valotehon saamiseksi. Siksi ne ovat joko tehokkaita tai eivät. Vakiolamput muuntavat vain 5 % energiasta valoksi, ja 95 % muuttuu hukkalämmöksi. Energiansäästötekniikat tuottavat saman määrän valoa, mutta käyttävät 90 % vähemmän energiaa eli eivät muuta sitä hukkalämmöksi. Siten ne säästävät energiaa ja rahaa.

 • Käyttöikä jopa 25 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 25 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi lamppu korvaa 25 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita